ειδήσεις

Το μέλλον των δικτύων στο Cisco Connect Greece 2014

Στο Cisco Connect Greece 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, η Cisco θα παρουσιάσει το Cisco Application Centric Infrastructure. 
Την πλέον καινοτόμα αρχιτεκτονική διαχείρισης δικτύου, που ενοποιεί όλα τα επίπεδα του Datacenter (networking, storage, computing, networking services, applications και security), τα οποία μπορούν πλέον να λειτουργούν αρμονικά ως μια ενιαία και δυναμική οντότητα με σημείο αναφοράς τις εφαρμογές. 
Ως αποτέλεσμα των δισεκατομμυρίων νέων συνδέσεων που συνθέτουν το Internet of Everything, ο ρόλος του δικτύου ως τεχνολογία ενοποίησης, που συνδέει χρήστες, εφαρμογές και Data Center, αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Ταυτόχρονα το πλήθος των εφαρμογών, σε συνδυασμό με την απαίτηση για τη διαρκή και υψηλή απόδοσή τους, αποτελεί βασικό στοιχείο στη λειτουργία μιας επιχείρησης, προκειμένου τα τμήματα ΙΤ να μπορούν να σχεδιάζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και να αυξάνουν την παραγωγικότητα στις εταιρείες τους. 
Οι CIOs απαιτούν ένα ενιαίο σύστημα που θα περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα του Datacenter (networking, storage, computing, networking services, applications και security) ως τμήματα του ΙΤ , τα οποία θα λειτουργούν αρμονικά ως μια ενιαία και δυναμική οντότητα με σημείο αναφοράς τις ίδιες τις εφαρμογές. 

Αυτό είναι το Cisco Application Centric Infrastructure (ACI)
…και αποτελεί την πιο επαναστατική πρόταση που η βιομηχανία δικτύωσης έχει γνωρίσει τα τελευταία 25 χρόνια και αδιαμφισβήτητα παρέχει ένα νέο μοντέλο δικτύωσης που ενσωματώνει πολύτιμες τεχνολογικές καινοτομίες που είναι πλέον πολύ ευκολότερο να διαχειριστούν. 

Τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν στο Cisco Connect Greece 2014
o    SDN & ACI
o    Collaboration & Video
o    Cisco Unified Data Center
o    Cisco Security Solutions
o    Cisco InterCloud
o    Cisco Enterprise Mobility

About Freegr network

Από το Blogger.