freegr.gr

Η Nvidia με HTC ετοιμάζει το Nexus 9 tablet;

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχαμε αναφερθεί στις φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ένα νέο Nexus tablet, το οποίο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναπτύσσεται από την HTC. Οι πληροφορίες για το tablet (που φέρει την κωδική ονομασία Volantis), μας έρχονται πλέον από την ίδια την Nvidia και είδαν το φως της δημοσιότητας (μάλλον τυχαία θα λέγαμε), στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Nvidia και στις Qualcomm και Samsung...

HTC-Volantis-Might-Just-Be-the-Last-Google-Nexus-TabletΣυγκεκριμένα, σε ένα τμήμα του δικαστικού εγγράφου αναφερόταν η έκφραση: «To HTC Nexus 9 που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2014, επίσης θα χρησιμοποιεί το Tegra K1». Η προαναφερθείσα αναφορά, σίγουρα αποτελεί από μόνη της ένααδιάσειστο στοιχείο για την ύπαρξη του νέου Nexus tablet από την στιγμή μάλιστα που αναγράφεται σε ένα επίσημο δικαστικό έγγραφο. Ωστόσο, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν τελικώς το πολυαναμενόμενο αυτό tablet θα κάνει την εμφάνιση του μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου (όπου και ολοκληρώνεται το τρίτο τρίμηνο) ή εάν τελικώς το νέο Nexus θα βασίζεται στο Nvidia Tegra K1. Η αλήθεια είναι ότι το πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το νέο Nexus της HTC, ωστόσο επειδή ως είθισται όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει καιφωτιά, για αυτό δεν αποκλείεται οι παραπάνω αναφορές να ευσταθούν και τελικά το νέο Nexus της HTC να μην αποτελεί απλώς ένα αποκύημα της φαντασίας. Ωστόσο, η λογική λέει ότι ηGoogle ενδεχομένως να τρενάρει σκόπιμα την κυκλοφορία του νέου tablet έτσι ώστε να συμπέσει με την άφιξη του νέου λειτουργικού Android L.  

htc-google-nexus

Το Nexus 9 (ή Volantis) παίζει πολύ δυνατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, για αυτό και είμαστε σίγουροι ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε νεώτερα για τη συσκευή που φημολογείται ότι αναπτύσσεται από την HTC.

About Freegr network

Από το Blogger.