ειδήσεις

H Toshiba παρουσιάζει το 13.3” Chromebook

Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάσε το Chromebook 2 – ένα νέο 33.8 cm (13.3”) Chromebook για χρήστες που θέλουν διασκέδαση και παραγωγικότητα εν κινήσει. Με επιλογή Full HD IPS ή μη ανακλαστικής HD οθόνης και στεροφωνικά ηχεία Skullcandy®, το Chromebook 2 της Toshiba αποδίδει εντυπωσιακά την εικόνα και τον ήχο που χρειάζεστε για δουλειά, παιχνίδι και μελέτη. 
Ποιοτική ψυχαγωγία οπουδήποτε
Το νέο Chromebook της Toshiba εγγυάται υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία που ακολουθεί παντού τους χρήστες. Η φωτεινή 33.8cm (13.3") οθόνη διατίθεται είτε σε ανάλυση Full HD για να δίνει ζωή στις ταινίες ή HD για έντονη λεπτομέρεια. Οι χρήστες είτε περιηγούνται στο διαδίκτυο, παίζουν παιχνίδια στο σπίτι ή παρακολουθούν βίντεο εν κινήσει μπορούν να βυθιστούν στη λεπτομέρεια. Συμπληρώνοντας την εμπειρία ψυχαγωγίας, τα στεροφωνικά ηχεία Skullcandy® είναι κρυμμένα κάτω από το πληκτρολόγιο δίνοντας βάθος και ένταση σε κάθε νότα. 
Συνδυασμός φορητότητας και επιδόσεων
Με βάρος μόλις 1.35 kg και λεπτή σιλουέτα το Toshiba Chromebook 2 σχεδιάστηκε για ταξίδια και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό στυλ και φορητότητας. Οι συμπαγείς άκρες και το ασημένιο φινίρισμα δίνουν στη συσκευή μία απλή, μοντέρνα εμφάνιση. Η φορητότητα ενισχύεται περαιτέρω με διάρκεια μπαταρίας έως 11.5 ώρες για ολοήμερη χρήση εν κινήσει χωρίς φόρτιση ενώ περιηγήστε στο διαδίκτυο σε κάποιο café ή ταξιδεύετε. Προσθέστε και την ισχύ ενός επεξεργαστή Intel® Celeron® και μπορείτε νε εργάζεστε ή να ψυχαγωγείστε όλη την ημέρα.
Από την γρήγορη εκκίνηση μέχρι την περιήγηση στο διαδίκτυο με Google Chrome, δεν υπάρχει χρόνος αναμονής στο Toshiba Chromebook 2 αφού οι χρήστες έχουν ταχύτατη πρόσβαση σε updates, εφαρμογές και αποθηκευμένα αρχεία. Με τη δυνατότητα να ανοίγει οικεία formats αρχείων και να τα επεξεργάζεται offline, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να βιώνουν μία ολιστική εμπειρία μεταξύ συσκευών και να μοιράζονται ευκολότερα. Το ευρύχωρο, χωρίς πλαίσιο πληκτρολόγιο πλακιδίων με μεγάλο click pad ενισχύει την άνεση στη χρήση. 
Εύκολη και αποτελεσματική επικοινωνία
Η υψηλής ανάλυσης HD webcam επιτρέπει στους χρήστες να βιώνουν εκπληκτικά καθαρές συνομιλίες με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους. Η έντονη εικόνα και η καθαρότητα στο video, σε συνδυασμό με διπλά μικρόφωνα για μείωση του θορύβου συνεπάγεται ότι οι χρήστες μπορούν να ακούσουν τον ήχο καθαρά χωρίς θορύβους στο μέρος και στην ώρα που τους ταιριάζει. 
Απλοποιημένη αποθήκευση με εύκολη πρόσβαση
Το νέο Chromebook της Toshiba είναι πλήρως διαμορφωμένο για αποθήκευση δεδομένων σε cloud. Με Wi-Fi® συνδεσιμότητα και 100 GB δωρεάν αποθήκευσης σε cloud μέσω προεγκατεστημένου Google Drive, τα αρχεία αποθηκεύονται αυτόματα και συγχρονίζονται, κάνοντας εύκολη την αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση της πληροφορίας μεταξύ συσκευών. 

About Freegr network

Από το Blogger.