AsRock

ASRock X99 OC Formula με την διάσημη υπογραφή

Το AnandΤech έχει στην κατοχή του φωτογραφίες της επερχόμενης Overclocking μητρικής για το X99 Chipset, φυσικά από την ASRock.
Η επερχόμενη μητρική της ASRock έρχεται με την υπογραφή του γνωστού overclocker Nick Shih και προορίζεται για extreme overclocking χρήση. Διαθέτει σύστημα τροφοδοσίας 12 φάσεων, ικανό για να οδηγήσει κάθε Haswell-E επεξεργαστή στα όριά του, ενώ η ASRock προτείνει την εν λόγω μητρική ακόμα και σε χρήστες οι οποίοι θα τρέχουν ένα 24/7 overclocked σύστημα. 
Η μητρική διαθέτει 8x DDR4 DIMM slots και 10 θύρες SATA 6 Gbps, αλλά και δύο M.2 θύρες με την μια να φέρει το διακριτικό Ultra M.2 και επικοινωνεί με μια x4 PCIe 3.0 για ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που αγγίζουν τα 32 Gbps! Φυσικά, επάνω στο PCB υπάρχουν όλα τα switches, τα πλήκτρα για την εκκίνηση και τον έλεγχο του OC και η LED οθόνη για διαγνωστικό έλεγχο, χαρακτηριστικά που θα αγαπήσουν οι overclockers. Επίσης στο I/O υπάρχειClearCMOS κουμπί, 2x USB 2.0, 6x USB 3.0, dual gigabit LAN, 7.1 Purity Sound 2 audio jacks, PS/2 mouse keyboard combo port. Επιπλέον υπάρχει και ένας Thunderbolt header ο οποίος απαιτεί μια PCIe κάρτα για να λειτουργήσει. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα!

About Freegr network

Από το Blogger.