τεχνολογία

Νέα δυνατότητα στο Android Device Manager για την εύρεση της συσκευής

Για την άτυχη στιγμή να χάσετε το κινητό σας τηλέφωνο, οι εταιρείες προτείνουν μια σειρά από λύσεις προκειμένου να το βρείτε ή έστω να διαγράψετε απομακρυσμένα όλα τα δεδομένα που βρίσκονται στο εσωτερικό του.
Η Google παρουσίασε πριν μερικούς μήνες τη δική της πρόταση για όλα τα android smartphones, το Android Device Manager, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα εντοπισμού του κινητού τηλεφώνου, καθώς και ενεργοποίηση ηχητικού καλέσματος.
Με μια νέα δυνατότητα που προσθέτει η Google στο Android Device Manager και μέσα από την ιστοσελίδα ρύθμισης της υπηρεσίας, ο κάτοχος μιας συσκευής μπορεί να στείλει ένα γραπτό μήνυμα το οποίο θα εμφανίζεται συνεχώς στην οθόνη της συσκευής. Στο μήνυμα περιλαμβάνεται και ένας τηλεφωνικός αριθμός που έχει επιλέξει ο κάτοχος του κινητού τον οποίο μπορεί να καλέσει με ένα απλό πάτημα το άτομο που θα βρει τη συσκευή.
Για όσους δεν έχουν στο android smartphone την εφαρμογή, μπορούν να την κατεβάσουν από το παρακάτω link ενώ η διαχείριση του λογαριασμού και όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν από εδώ.

About Freegr network

Από το Blogger.