τεχνολογία

Νέα καθυστέρηση για τους Broadwell-K ;

Τα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά.
Ίσως φταίνε τα χαμηλά yields στην παραγωγή των 14nm, ίσως η εταιρία να μην έχει πουλήσει τις ποσότητες που επιθυμεί, αλλά από ότι φαίνεται, από εικόνες που διέρρευσαν, η Intel έχει μεταφέρει την εμφάνιση των τετραπύρηνων εκδόσεωντων Broadwell επεξεργαστών της το τρίτο τρίμηνο του 2015.
Πριν καιρό είχαμε πιστέψει με τις τότε αναφορές τις εταιρίας, οτι οι αντικαταστάτες των Haswell επεξεργαστών σταdesktop συστήματα θα φτάσουν στα μαγαζιά μέχρι το τέλος του 2014, αλλά μια αναφορά αργότερα, άλλαξε την ημερομηνία διάθεσης τους για τα μέσα Μαΐου ως τέλη Ιουνίου 2015. (βδομάδες 21 ως 26). Από ότι φαίνεται τελικά αυτές οι ημερομηνίες αλλάζουν ακόμα μία φορά και μετατίθενται για τις βδομάδες 29 ως 36 του 2015 κάτι που σημαίνει οτι θα τους δούμε στα μαγαζιά μέσα Ιουλίου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Τα πράματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο γιατί σύμφωνα με την εταιρία μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015 θα δούμε και τους επεξεργαστέςSkylake-S που όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν η Intel θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες των Broadwell αλλά θα έρχονται με κλειδωμένους πολλαπλασιαστές.

About Freegr network

Από το Blogger.