ειδήσεις

Το Nokia X2 θα bootαρει και σε Windows Phone και Android

Ένα σχόλιο στην εφαρμογή Secret αναφέρει πως το Nokia X2 θα μπορεί να λειτουργεί και με Windows Phone λειτουργικό σύστημα αλλά και με Android και πως το κινητό θα έχει Google Play, παρ'όλο που αυτό φαίνεται αντίθετο στην ιδέα της σειράς Nokia X που έρχεται με λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Android.
Όσοι δε γνωρίζετε την εφαρμογή Secret, απλά θα αναφέρουμε πως είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να αναρτούν αλήθινά ή και ψευδή σχόλια ανώνυμα, γεγονός που κάνει πολύ δύσκολο να πιστέψουμε την είδηση. Αλλά με τη κυριαρχία της Microsoft στη Nokia X σειρά θα ήταν λογικό να δημιουργήσει ενα κινητό με δυνατότητα dual boot, μιας και εξ'αρχής δεν ήταν ευχαριστημένοι με τη κυκλοφορία ενός κινητού με λειτουργικό σύστημα Android.
Το Nokia X2 στοχεύει στο ίδιο καταναλωτικό κοινό με αυτό του Motorola Moto E. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AnTuTu Benchmark, το Nokia X2 θα έχει οθόνη 4,3ιντσών με ανάλυση 480x800, εξοπλισμένο με τον διπύρηνο Snapdragon 200 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2Ghz, 2GB RAM και 4GB εσωτερική μνήμη.
Τελος, ίσως αλλάξει και η ονομασία του κινητού, καθώς Nokia X2 υπάρχει εδώ και αρκετα χρονια.

About Freegr network

Από το Blogger.