Europe

Ελεύθερη πτώση για την τεχνολογία στη Wall

Επέστρεψε σε καθοδικό κανάλι η Wall με τις ισχυρότερες πιέσεις να δέχεται ο - See more at: http://www.sigmalive.com/news/scitech/technology/117074#sthash.un0anZjA.dpuf τεχνολογικός κλάδος και ιδιαίτερα οι μετοχές βιοτεχνολογίας και ίντερνετ μετά την ανάκαμψη των τελευταίων δύο συνεδριάσεων. Ενδεικτικά η μετοχή του Facebook υποχώρησε 5,1%, της Yahoo 4,1%, της Amazon 4,4% και οι δύο τίτλοι της Google κινήθηκαν χαμηλότερα 3,4%.
Όπως σχολιάζουν αναλυτές, «τον τελευταίο καιρό η Wall δείχνει ευάλωτη μετά τη μεγαλύτερη τριήμερη πτώση του Nasdaq από το 2011. Οι επενδυτές φέρεται να στρέφονται σε φθηνές μετοχές οι οποίες όμως παρουσιάζουν σταθερότητα στην κερδοφορία».Πέρα από τον τεχνολογικό κλάδο, η μετοχή της Bed Bath & Beyond «βούλιαξε» 5,9% καθώς εκτίμησε ότι τα αποτελέσματα α' τριμήνου θα είναι κατώτερα από τις προσδοκίες των αναλυτών.
Αντίστοιχα ο τίτλος της EBay Inc. κινήθηκε χαμηλότερα 3,2% μετά την επίτευξη συμφωνίας για τη λήξη της διαμάχης με τον μεγαλοεπενδυτή Carl Icahn αναφορικά με τα μέλη του ΔΣ του ομίλου.Στη Wall, ο Dow Jones υποχώρησε 1,62% στις 16.170,22 μονάδες, ο S&P έκλεισε με πτώση 2,09% στις 1.833,09 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 3,10% στις 4.054,11 μονάδε

About Freegr network

Από το Blogger.