ειδήσεις

Intel: Δύο συσκευές εκπαίδευσης σε μία

Η Intel παρουσίασε το Intel Education 2 σε 1, την πρώτη σχεδίαση αναφοράς 2 σε 1 που δημιουργήθηκε ποτέ για τον κλάδο της εκπαίδευσης. Το Intel Education 2 σε 1 έχει την ευελιξία και τη φορητότητα ενός tablet, παράλληλα με την απόδοση και την παραγωγικότητα ενός laptop, παρέχοντας στους μαθητές τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο αυτών κόσμων, σε μια συσκευή. Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, το Intel Education 2 σε 1 μετατρέπεται από ένα laptop που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαθητές για τη δημιουργία εργασιών και παρουσιάσεων, σε ένα tablet που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής ή για τη συγκέντρωση δεδομένων για ένα επιστημονικό project.
Έχει κάμερα τόσο στο μπροστινό μέρος, όσο και προς τα πίσω, για να προωθείται η δημιουργία περιεχομένου και η επιστημονική εξερεύνηση. Τοdual-docking mode δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα είτε να έχουν την οθόνη του tablet τους αντικριστά κατά τη χρήση του πληκτρολογίου, είτε να είναι στραμμένη προς τους συμμαθητές τους για να διευκολύνεται η συνεργασία.
Το Intel Education 2 σε 1 παρέχει snap-on φακό μεγέθυνσης που λειτουργεί με τις εφαρμογές του λογισμικού Intel Education, όπως την κάμερα Intel Education Lab, που παρέχει ένα προσιτό εργαλείο για την προβολή και τη μέτρηση μικροσκοπικών και μακροσκοπικών αντικειμένων. Περιλαμβάνει, ακόμη, αισθητήρα θερμοκρασίας, που λειτουργεί με το λογισμικό SPARKvue, ώστε να επιτρέπει τα πειράματα που εμπνέουν τη μαθητική περιέργεια. Το λογισμικό περιλαμβάνει, ακόμη, εφαρμογές για την εμπλοκή των μαθητών με τα εργαλεία που ενθαρρύνουν την έρευνα μέσω του προγράμματος σπουδών και προωθούν τη βαθύτερη εμπλοκή με περιεχόμενο, όπως την εφαρμογή Kno, η οποία προσφέρει στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς πρόσβαση σε μια παγκόσμια ψηφιακή βιβλιοθήκη περιεχομένου, με περισσότερους από 225.000 εκπαιδευτικούς τίτλους.

About Freegr network

Από το Blogger.