Dell

Η Dell παρουσιάζει 4 νέα μοντέλα All-In-One στην ελληνική αγορά

Την κυκλοφορία τεσσάρων νέων συστημάτων All-In-One στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει σήμερα η Dell με έμφαση στις multimedia δυνατότητες τους. Η νέα γενιά του XPS One 27 είναι το κορυφαίο All-in-one σύστημα της Dell και το οποίο ξεχωρίζει για την οθόνη των 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 Quad HD, τα χρώματα της οποίας είναι εκπληκτικά όπως γνωρίζουμε αρκετά καλά από το παρελθόν
Διακρίνεται ακόμα για τον σχεδιασμό του ενώ στο εσωτερικό υπάρχει επεξεργαστής 4ης γενιάς της Intel, Core i5 ή Core i7 με υποσύστημα γραφικών NVIDIA GeForce GT 750M με 2GB RAM DDR5. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει έως 16 GB DDR3 SDRAM, σκληρό δίσκο έως 2 TB και προαιρετικά blu-ray player.Το δεύτερο μοντέλο, το Dell XPS 18 διακρίνεται για το φορητό του χαρακτήρα με βάρος μόλις 2.2 κιλά αν και με Full HD οθόνη 18.4 ιντσών. Προορίζεται περισσότερο για χρήση εφαρμογών πολυμέσων από μια οικογένεια και είναι εύκολο στη μεταφορά του. Η Dell αναφέρει ότι το XPS 18 διαθέτει σχεδόν διπλάσια αυτονομία μπαταρίας από τα περισσότερα all-in-one συστήματα, επιτρέποντας έως και 5 ώρες λειτουργίας.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Inspiron 2350 διαθέτει και αυτό πολύ όμορφο σχεδιασμό και οθόνη αφής στις 23' ίντσες με ανάλυση Full HD. Στηρίζεται και αυτό στους επεξεργαστές 4ης γενιάς της Intel, τους Core i5 και Core i7 συγκεκριμένα ενώ τα γραφικά αναλαμβάνει ο Intel HD 4000.
Τρέχει τα Windows 8.1 και η κλίση της οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη, φτάνοντας ακόμα και σε οριζόντιο επίπεδο. Στο δελτίο τύπου η Dell αναφέρει ότι με κλίση της οθόνης προς τα εμπρός συνήθως διευκολύνεται η εργασία με λογιστικά φύλλα, ενώ προς τα πίσω είναι πιο άνετη η παρακολούθηση βίντεο. Με τοποθέτηση σε οριζόντιο επίπεδο μπορούν να προβληθούν φωτογραφίες και να χρησιμοποιείται ο υπολογιστής από περισσότερους χρήστες, ταυτόχρονα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Τέλος το Inspiron 2020 διακρίνεται για την οθόνη των 20' ιντσών με προαιρετική δυνατότητα touch, επεξεργαστή 3ης γενιάς Intel Core i3 ή Pentium G2030T, καθώς και μνήμη 4 GB DDR3. Διαθέτει ακόμα σκληρό δίσκο 1TB, μονάδα δίσκου CD/DVD και κάρτα
Και τα τέσσερα μοντέλα είναι διαθέσιμα ήδη στην ελληνική αγορά συνοδευόμενα με την εγγύηση 2 ετών Next Business Day της Dell.

About Freegr network

Από το Blogger.