τεχνολογία

Νέο Samsung Galaxy Tab3 Lite (7”) τον Φεβρουάριο

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το νέο Galaxy Tab3 Lite (7”), που συνδυάζει τη μοναδική εμπειρία της σειράς Galaxy Tab3 με νέο και πιο λεπτό σχεδιασμό. Εφοδιασμένο με μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες, το Galaxy Tab3 Lite (7”) προσφέρει στον χρήστη μια σειρά από τρόπους που τον βοηθούν να αιχμαλωτίσει, να δει, να ακούσει, να δημιουργήσει και να μοιραστεί περιεχόμενο με άλλους, χωρίς συμβιβασμούς. Το Galaxy Tab3 Lite (7”) διαθέτει λεπτό σχεδιασμό, είναι ελαφρύ και με μικρό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί ακόμη και με το ένα χέρι.
Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία 3,600mAh μεγιστοποιεί τη φορητότητα, και επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθήσει έως και οκτώ ώρες video playback χωρίς φορτιστή. Η οθόνη 7 ιντσών του Galaxy Tab3 Lite διαθέτει τη βέλτιστη ανάλυση, προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη μια ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης. Η μπάρα menu βρίσκεται πάνω στο πλαίσιο, αντί για την οθόνη, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την εμπειρία ευρείας οθόνης (wide screen) του Galaxy Tab3 Lite.
Ο ισχυρός διπύρηνος επεξεργαστής 1.2GHz του Galaxy Tab3 Lite (7”) διασφαλίζει μια αδιάκοπτη εμπειρία πολυμέσων για τον χρήστη όσο παίζει παιχνίδια, παρακολουθεί βίντεο, ή ‘φορτώνει’ ιστοσελίδες. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα 2 megapixel, με λειτουργίες, όπως: Smile Shot, με την οποία η κάμερα φωτογραφίζει αυτόματα, όταν ανιχνεύσει ένα χαμόγελο, Shoot & Share που επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται φωτογραφίες αμέσως μετά τη λήψη τους και Panorama Shot που δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζει αγαπημένα τοπία σε πανοραμικό πλάνο.

About Freegr network

Από το Blogger.