ειδήσεις

Τι θα δούμε το 2014 στον τομέα της τεχνολογίας

Το 2014 μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας. Μέσα στο 2014 θα δούμε τις εταιρίες να κυκλοφορούν hitech ρολόγια (όπως είναι τα ρολόγια που περιμένουμε να κυκλοφορήσει η Apple), hitech γυαλιά (όπως είναι το Google Glass) καθώς και πολλά ακόμα gadgetακια τα οποία θα μπορούν να φοράνε οι χρήστες και όχι μόνο... Εκτός όμως από gadgets(που θα είναι πολλά) μέσα στο 2014 αναμένεται να δούμε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα οποία πλέον θα συνδέονται άμεσα με την τηλεόραση και τις εκπομπές της μέσα από τις οποίες οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώνουν την πορεία της κάθε εκπομπής ανάλογα με αυτό που θα θέλουν... Επίσης θα δούμε νέους τρόπους πληρωμών οι οποίοι θα παρακάμπτουν τις τράπεζες και υπηρεσίες όπως το PayPal. Αυτές οι θα βασίζονται στο μοντέλο πίστωσης νομισμάτων/ ανταλλαγής όπως δηλαδή είναι το Bitcoin.
Το 2014 περιμένουμε να κάνουν την εμφάνισή τους οι ενεργές εφαρμογές οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παθητικές και στην ουσία θα αρχίσουν να δουλεύουν μόνες τους με βάση της συνήθειες του χρήστη χωρίς να χρειάζεται να τις προγραμματίζει κάθε φορά. Στον τομέα της ασφάλειας θα δούμε τις εταιρίες να αναπτύσσουν νέες τεχνολογίες οι οποίες θα προστατεύουν τους χρήστες από ιούς ή κλοπής ταυτότητας αλλά και στην προστασία ψεύτικών προφίλ για επιπλέον προστασία των δεδομένων. Οι πολύγλωσσες υπηρεσίες θα κάνουν την εμφάνισή τους κι έτσι οι χρήστες θα μπορούν να συνδυάζουν με βάση τις προτιμήσεις τους τα δίκτυα όλου του κόσμου...
Στον τομέα της εργασίας τώρα θα δούμε πολλές νέες υπηρεσίες οι οποίες θα μπορούν να εντοπίζουν τους καλύτερους εργαζόμενους για μία θέση εργασίας χωρίς αυτοί να χρειάζεται να κάνουν αίτηση ή να στείλουν βιογραφικό. Ενώ τέλος μετά τα έξυπνα σπίτια που αρχίσαμε να βλέπουμε τα περασμένα χρόνια θα δούμε τα σπίτια που "μιλάνε". Αυτό σημαίνει οτι ειδικές εφαρμογές θα τροφοδοτούν τους χρήστες με δεδομένα και πληροφορίες ξεπερνώντας έτσι το απλό σβήσιμο των φώτων ή τη ρύθμιση του συναγερμού ή του θερμοστάτη..

About Freegr network

Από το Blogger.