τεχνολογία

Samsung: Με τέσσερα νέα tablets οδεύει η "μάχη" του 2014

Η Samsung συνεχίζει με ασταμάτητους ρυθμούς τις κυκλοφορίες, τόσο σε επίπεδο smartphones όσο και tablets, με τις νέες πληροφορίες να κάνουν λόγο για βροχή νέων tablet από τους πρώτους μήνες του επερχόμενου έτους. Η ιστοσελίδα SamMobile δημοσίευσε τις ημερομηνίες παρουσίασης των νέων tablet της σειράς Galaxy Tab, όπου δε θα δούμε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, με τρία εξ αυτών να φέρουν την ονομασία Pro. Ο λόγος λοιπόν για τα Galaxy Tab Pro 8.4, Galaxy Tab Pro 10.1 και Galaxy Note Pro 12.2, με τους αριθμούς να αποκαλύπτουν το μέγεθος της οθόνης του κάθε μοντέλου, τα οποία έρχονται εξοπλισμένα με υποστήριξη δικτύων 4G LTE. Το τέταρτο μοντέλο, με την ονομασία Galaxy Tab 3 Lite, θα υποστηρίζει μόνο δίκτυα 3G, με την οθόνη του να ανέρχεται στις 7 ίντσες και τη τιμή του να αναμένεται γύρω στα 100 Ευρώ.
Το εν λόγω "οικονομικό" μοντέλο θα ξεκινήσει τον χορό των αποκαλύψεων, αφού η πηγή αναφέρει πως το Tab 3 Lite θα παρουσιαστεί τη δεύτερη κι όλας εβδομάδα του 2014, με τα Galaxy Tab Pro 8.3 και Galaxy Note Pro 12.2 να συνεχίζουν στα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ Galaxy Tab Pro 10.1 θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στα τέλη του ιδίου μήνα και συγκεκριμένα στην έκθεση MWC.
Η παραπάνω φωτογραφία κατά πάσα πιθανότητα απεικονίζει το Galaxy Note Pro 12.2 το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση CES 2014. Τα τρία Pro μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε δύο επιλογές χρωμάτων, άσπρο και μαύρο, με το Tab 3 Lite να κυκλοφορεί μόνο στο πρώτο χρώμα. Επίσης, κάθε μοντέλο θα έρχεται εξοπλισμένο με είτε 16GB είτε 32GB εσωτερικής μνήμης, εκτός του Note 12.2 που θα κυκλοφορήσει μόνο με "μεγάλη" χωρητικότητα. Επίσης, το τελευταίο αναφερθέν μοντέλο αναφέρεται πως θα έχει ανάλυση 2560x1600, 3GB μνήμης RAM, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon και 9500mAh μπαταρία, ενώ τέλος τα Pro 8.4 και 10.1 θα διαθέτουν οθόνες τεχνολογίας Super AMOLED.

About Freegr network

Από το Blogger.