ειδήσεις

Η LG παρουσιάζει νέα προηγμένα συστήματα ήχου & εικόνας


Η LG Electronics (LG) σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, θα παρουσιάσει στο Λας Βέγκας τα νέα της προϊόντα Ήχου & Εικόνας, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES 2014.


Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η τελευταία έκδοση του πολυβραβευμένου SoundPlate LAB540W, ένα πρωτοποριακό σύστημα Wireless Audio NP8740 και η εντυπωσιακή, από πλευράς αισθητικής, ηχομπάρα NB5540. Τα συστήματα αυτά, μαζί με μια σειρά από άλλα εντυπωσιακά προϊόντα της LG, προσφέρουν απολαυστικό ήχο και πλήθος έξυπνων επιλογών διασύνδεσης, εξασφαλίζοντας τεράστια ευελιξία και ηχητική απόλαυση. 
“Οι εντυπωσιακές οθόνες των τηλεοράσεων μπορεί ενδεχομένως να τραβήξουν την προσοχή των περισσοτέρων επισκεπτών της έκθεσης, όμως γεγονός είναι πως αυτό που καθιστά εξαιρετικό ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας είναι ο ήχος,” δήλωσε ο κ. Byung-hoon Min, Senior Vice President του AV Division της LG Home Entertainment Company. “Στην LG, αφιερώνουμε σημαντικό ποσοστό της ερευνητικής μας δραστηριότητας στο ηχητικό κομμάτι της εξέλιξης μιας TV, καθώς πιστεύουμε ότι σε αυτό ακριβώς το πεδίο θα κριθεί η μάχη με όποιον κατασκευαστή θέλει να κερδίσει την ψυχή και το μυαλό των φανατικών της οικιακής ψυχαγωγίας.”

Εκπληκτικός ήχος για τις Smart TV
Η τελευταία προσθήκη στη νέα κατηγορία των πολύ λεπτών συσκευών ήχου είναι το μοντέλο LAB540W, πιο γνωστό με την εμπορική του ονομασία SoundPlate, το οποίο αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα μιας επίπεδης TV. Με ύψος μόλις 39.5 χιλιοστά, η κομψή αυτή συσκευή συμβάλλει εντυπωσιακά στην εξοικονόμηση χώρου καθώς μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τη βάση επίπεδων τηλεοράσεων από 32 έως 55 ίντσες, ελαχιστοποιώντας την όποια οπτική ενόχληση. Το νέο μοντέλο υποστηρίζει 4.1 κανάλια, έχει ισχύ 320 watt και συνοδεύεται από εξωτερικό ασύρματο subwoofer. Ο ήχος από το μικρό διαστάσεων σύστημα εκπέμπεται σε πολλαπλές διευθύνσεις, εξασφαλίζοντας μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. 
Παράλληλα, το SoundPlate μπορεί να παίξει το ρόλο του connectivity portal, καθώς υποστηρίζει τη λειτουργία LG Smart TV και διαθέτει ενσωματωμένο 3D Blu-ray player, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε επίπεδη τηλεόραση σε μια Smart TV με εντυπωσιακές ηχητικές επιδόσεις. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέσει στο LAB540W και μια δεύτερη συσκευή εικόνας, και να κάνει ασύρματο streaming μέσω τοπικού δικτύου Wi-Fi ή Bluetooth.

Στέλνοντας μουσική υψηλής ποιότητας σε διαφορετικά δωμάτια 
Το σύστημα LG Wireless Audio με το μοντέλο NP8740, το οποίο κέρδισε το βραβείο καινοτομίας 2014 CES Innovation Award, δίνει στο χρήστη άπειρες, πρακτικά, επιλογές για τη διαμόρφωση του ηχητικού τοπίου του σπιτιού του. Το NP8740 υποστηρίζει την πιο πρόσφατη έκδοση της τεχνολογίας mesh networking, με Wi-Fi διπλής ζώνης συχνοτήτων στα 2.4 και 5GHz, εξασφαλίζοντας streaming μουσικής υψηλής ποιότητας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Κάθε ασύρματο ηχείο είναι σε θέση, όχι μόνο να αναπαράγει ηχητικά σήματα υψηλής πιστότητας, αλλά και να ακτινοβολεί προς πολλές διευθύνσεις.
Ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει περισσότερα τέτοια ηχεία σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, προκειμένου να καλύψει με ένα ενιαίο σύστημα οποιονδήποτε συνδυασμό δωματίων επιθυμεί. Η ενσωματωμένη τεχνολογία mesh network επιτρέπει, επίσης, να διαλέξει αν θα παίζει ίδια μουσική σε ολόκληρο το σπίτι με την επιλογή Party Mode, ή διαφορετική σε κάθε ηχείο επιλέγοντας το Personal Mode. Φυσικά, το NP8740 μπορεί να συνδεθεί και με άλλα συστήματα ήχου, ώστε να εξασφαλίζεται ολοκληρωμένος έλεγχος των πηγών και του τελικού ηχητικού αποτελέσματος.

About Freegr network

Από το Blogger.