ειδήσεις

Οι φήμες για iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη φουντώνουν

Για άλλους αποτελεί διακαή πόθο ενώ για άλλους περνάει αδιάφορο και φοβούνται πως ίσως οδηγήσει σε δυσκολίες στον χειρισμό. Ο λόγος; Για ένα iPhone με περισσότερες ίντσες στην οθόνη του. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για το iPhone 6 και το ενδεχόμενο να έχει μια οθόνη τουλάχιστον 4.8 ιντσών φουντώνουν και αν μας ρωτήσετε το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό μιας και εμείς περιμένουμε μια τέτοια κίνηση από την Apple.
H DisplaySearch πιστεύει με σημερινό της δημοσίευμα το ίδιο και μάλιστα πάει ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως προβλέπει πως η Apple του χρόνου θα ανανεώσει όλες τις οθόνες των συσκευών της. Σύμφωνα με την αναφορά τους λοιπόν πιστεύουν πως η Apple έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες για οθόνες αν και στο παρελθόν ήταν πρωτοπόρα. “Στην πραγματικότητα η φόρτιση μιας μεγάλης οθόνης ή μιας οθόνης με μεγαλύτερη ανάλυση δεν είναι τόσο απλή ενέργεια του απλά βάζουμε διαφορετική οθόνη. Η κάρτα γραφικών GPU αλλά και το λογισμικό θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατά με μια τέτοια αλλαγή.
Μια συσκευή με υψηλής ανάλυση οθόνη αλλά χωρίς δυνατή GPU και το κατάλληλο λογισμικό για υποστήριξη είναι σαν έναν στρατιώτη που οδηγεί ένα πανίσχυρο τανκς αλλά έχει σαν μοναδικό του όπλο ένα σπαθί. Αυτό που ξέρει η Apple να κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία είναι να δημιουργεί μια απίστευτη συμβατότητα σε software και hardware καθώς και να παρουσιάζει την σωστή διεπαφή στον χρήστη.” Με βάση το παραπάνω η DisplaySearch πιστεύει πως η Apple θα αλλάξει την 4 ιντσών οθόνη του τωρινού iPhone 5/5C/5S και την ανάλυση του που είναι 1136?640 σε μια 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1280x720 ενώ δεν απολύει το ενδεχόμενο να δούμε και μια συσκευή με 5.7 ίντσες με ανάλυση 1920x1080.

About Freegr network

Από το Blogger.