ειδήσεις

MS-9A29: Compact Υπολογιστής με την υπογραφή της MSI

Η MSI βλέποντας πολλές εταιρείες του χώρου να δοκιμάζουν την τύχη τους με συστήματα All in One (ή αλλιώς embedded) κάνει το μεγάλο βήμα και ρίχνει στην αγορά ένα ακόμη σύστημα με αρκετή δύναμη για να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες σας, όπως αναπαραγωγή FullHD υλικού με το Intel® GMA3650 Graphics chip γραφικών καθώς και ελαφρύ browsing, όμως η MSI το προωθεί κυρίως στην Industrial αγορά. Το λειτουργικό που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η MSI είναι τα Windows 7 32bit αλλά σαν επιλογή διαθέτει και τα Windows XP!
Το MS-9A29 όπως το αποκαλέι η "μητέρα" MSI, είναι εξοπλισμένο με τον Intel Atom D2550 ο οποίος συνδέεται μέσω BGA socket (soldered) στην μητρική με το NM10 Chipset. Ο fanless σχεδιασμός του μετατρέπει το MS-9A29 σε ένα πραγματικά αθόρυβο υπολογιστή, ενώ ρίχνοντας μια πιο προσεχτική ματιά, το κουτί μοιάζει να λειτουργεί και σαν τεράστια ψύχτρα. Στο κάτω μέρος του η MSI έχει τοποθετήσει ένα cover για την εύκολη προσθήκη RAM, δίσκων και mini PCI-e συσκευών. Ο υπολογιστής δέχεται και 3G module μέσω της mPCI-e θύρας και μπορείτε δηλαδή να τοποθετήσετε την SIM card σας για να μην χάσετε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Οι παρεχόμενες συνδέσεις του είναι λίγες και δικαιολογόυνται απόλυτα από το μέγεθος του υπολογιστή. Συγκεκριμένα βρίσκουμε: HDMI, VGA, 2x Gigabit Ethernet, 4x COM θύρες (θυμηθείτε, Industrial Use), 4x USB 2.0, 2x mPCI-e θύρες στο εσωτερικό, SATA, 2x SO-DIMM DDR3, 1 στερεοφωνική αναλογική έξοδος ήχου, DC12v-in, 2x θύρες για τις κεραίες του WiFi/3G.

About Freegr network

Από το Blogger.