τεχνολογία

InstaLauncher: H εύκολη αναζήτηση στην iOS συσκευή σας

Το InstaLauncher είναι ένα ακόμα tweak από τον Jonathan Winger-Lang (@jontelang) όπου αν θυμάστε είχε κάνει διαθέσιμο πριν λίγο καιρό το PianoPasscode. Το tweak σαν κύριο χαρακτηριστικό του είναι να κάνει στον χρήστη πιο εύκολη την αναζήτηση εφαρμογών που έχει στην συσκευή του δηλαδή αν κάποιος έχει 150 εφαρμογές είναι λίγο δύσκολο να τις ψάχνει μια μια και ακόμη και το spotlight δεν είναι το ίδιο ακριβώς με το tweak μιας και έχει πράγματα που δεν κάνει το spotlight.
Το InstaLauncher μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω τον κινήσεων του Activator, μπορούμε να επιλέξουμε όποια θέλουμε. Μια σημειώσει είναι ότι το tweak δεν λειτουργεί στην Lockscreen, παρολαυτα θα ήταν μια καλή ιδέα ο developer να δώσει την δυνατότητα και στην LS ώστε να ανοίξουμε απευθείας όποιο app θέλουμε.
Όταν ενεργοποιήσουμε το tweak θα δούμε ότι υπάρχουν δυο μεγάλα πλαίσια: Ένα με το όνομα Recents (πρόσφατα) και ένα Favorites (αγαπημένα) και αυτά είναι τα features που κάνουν την διαφορά από το spotlight ενώ την επιλογή για τα αγαπημένα Apps μπορούμε να την ελέγξουμε μέσα από τις ρυθμίσεις του tweak. Μπορούμε να αποτρέψουμε εφαρμογές να κάνουν την εμφάνιση τους στο tweak μέσα από τις ρυθμίσεις. Η ταξινόμηση γίνετε αλφαβητικά και μπορούμε να επιλέξουμε εμείς διάφορους τρόπους εμφάνισης των εφαρμογών στα αγαπημένα και στα πρόσφατα.

About Freegr network

Από το Blogger.