ειδήσεις

Τοshiba Tecra A50, το επαγγελματικό εργαλείο...

H Toshiba Europe GmbH, αλλάζοντας τα δεδομένα των υπολογιστών για επαγγελματίες, εξελίσσοντας τα σε νέα επίπεδα επιδόσεων, ασφάλειας και αξιοπιστίας ανακοίνωσε το laptop Tecra A50, την τελευταία προσθήκη της δημοφιλούς σειράς των laptop Tecra που είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες. 
Το συγκεκριμένο laptop διαστάσεων 39.6 cm (15.6”) έρχεται με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Intel® και είναι εξοπλισμένος με γρήγορους σκληρούς δίσκους, συμπεριλαμβανομένου ένα υβριδικό δίσκο1 και μνήμη SSD. 
Σχεδιασμένο για εκτενή χρήση, η ανθεκτικότητα του νέου laptop Tecra A50 έχει δοκιμασθεί διεξοδικά. Επιπλέον, το σύστημα είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά για περαιτέρω ασφάλεια και αξιοπιστία. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου laptop Tecra A50 θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2013.
Ασφάλεια και ηρεμία
«Με τη νέα σειρά laptop Tecra της Toshiba έχουμε να διατηρήσουμε μια εικόνα – κυρίως στις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις» δήλωσε ο κ. Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services. 
«Με το νέο laptop Tecra A50 συνεχίζουμε να εστιάζουμε την προσοχή μας στην ισχύ των υπολογιστών, καθώς και την αξιοπιστία των προϊόντων. Η ανθεκτικότητα των πλαισίων, σε συνδυασμό με τα ενισχυμένα εργαλεία ασφάλειας θα εξασφαλίσουν την ηρεμία των τμημάτων IT και των χρηστών. Οι εργαζόμενοι σε γραφεία, καθώς και οι επαγγελματίες που ταξιδεύουν θα νιώσουν ενδυναμωμένοι από την γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία και την ισχυρή επίδοση του υπολογιστή που προσφέρει το νέο Tecra A50».
Εκτενείς διασυνδέσεις
Το νέο laptop Tecra A50 είναι ιδανικό για επαγγελματίες χρήστες που απαιτούν ένα αξιόπιστο laptop με πολλαπλές λειτουργίες. Το νέο αυτό μοντέλο Tecra είναι εξοπλισμένο με μια ευρεία σειρά επιφανειών διασυνδέσεων για ενσύρματη ή ασύρματη μεταφορά δεδομένων. 
Το laptop Tecra A50 μπορεί να συνδεθεί ή αποσυνδεθεί εύκολα σε ένα γραφείο, καθώς διαθέτει ειδική υποδοχή σύνδεσης. Όταν χρησιμοποιείται με το Hi-Speed Port Replicator III, το laptop έχει έξι επιπλέον θύρες USB, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι θύρες USB 3.0 που επιτρέπουν την γρήγορη ανταλλαγή αρχείων μεταξύ σημαντικών περιφερειακών συσκευών, όπως συσκευές εξωτερικής αποθήκευσης, καθώς και την εύκολη σύνδεση με ποντίκι ή πληκτρολόγιο. 

About Freegr network

Από το Blogger.