τεχνολογία

Δύο νέα μοντέλα στη σειρά HD 7700 της Sapphire

H εταιρεία SAPPHIRE Technology εισήγαγε πολύ πρόσφατα στην διεθνή αγορά, δύο νέα μοντέλα στην επιτυχημένη σειρά γραφικών καρτών  HD 7700 παρέχοντας μια ακόμη πιο προσιτή επιλογή στον χώρο των γραφικών καρτών της επαναστατικής αρχιτεκτονικής  GCN (Graphics Core Next) από την AMD.
Η σειρά γραφικών καρτών HD 7700 από την SAPPHIRE ανήκει στην πολυπληθή οικογένεια των γραφικών καρτών που στοχεύουν στους χρήστες που συνεχώς ψάχνουν για την καλύτερη απόδοση γραφικών στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Η συγκεκριμένη σειρά βασίζεται  στη τελευταία γενιά GPU από την AMD κατασκευασμένη σε 28nm process  και χαρακτηρίζεται από την εγκωμιαστική αρχιτεκτονική επεξεργασίας γραφικών GCN.
Η νέα κάρτα γραφικών HD 7730 1GB καθώς και η 2GB GPUs έχουν μια βελτιστοποιημένη εσωτερική κατανομή δομής και μοιράζονται πολλά από τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της σειράς HD 7000 με τις υψηλότερες επιδόσεις, αλλά με τα λιγότερα Stream Processors, και ουσιαστικά την καλύτερη τιμή σε σχέση με την απόδοση στην κατηγορία τους.
Και τα 2 προαναφερθέντα μοντέλα έχουν 384 Stream Processors and ταχύτητα πυρήνα στα 800MHz. Το μοντέλο SAPPHIRE HD 77301GB έχει 1GB μνήμη από την τελευταία DDR5 με μια αποτελεσματική ταχύτητα στα 4500MHz. Το μοντέλο HD 7730 2GB μοντέλο έχει 2GB DDR3 μνήμης με αποτελεσματική ταχύτητα στα 1800MHz. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν εξόδους DVI, HDMI και VGA, και μπορεί να υποστηρίξουν ταυτόχρονα απεικόνιση σε δύο οθόνες.
Η σειρά SAPPHIRE HD 7700 είναι έτοιμη να λειτουργήσει  με το σημαντικό τμήμα του λειτουργικού συστήματος των Windows, DirectX 11.1 και σε λειτουργικό σύστημα Windows 8 καθώς επίσης παρέχει το περιβάλλον για χρήση της τελευταίας έκδοσης του DirectX  όπως το DirectCompute11 και την multi threaded επικοινωνία με την κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU). 
Η επικοινωνία με τον κεντρικό υπολογιστή έχει βελτιστοποιηθεί με την εφαρμογή της τελευταίας γενιάς και υψηλής ταχύτητας PCI-Express interface Gen3.0, και πολλαπλές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων σε λειτουργία λογισμικού CrossFireX σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο mainboard.
Τα  μοντέλα HD 7730  είναι συμβατά με τα συστήματα που χρησιμοποιούν το πιο πρόσφατο BIOS UEFI για αυξημένους χρόνους εκκίνησης και επιλογές ασφαλείας.

About Freegr network

Από το Blogger.