τεχνολογία

Η LG παρουσιάζει τη νέα LA690S CINEMA 3D Smart TV

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τη νέα LA690S Cinema 3D Smart TV, την έξυπνη τηλεόραση με τις πλούσιες καινοτομικές λειτουργίες προσφέροντας στον χρήστη ευκολότερη πρόσβαση από ποτέ στο ψυχαγωγικό υλικό με απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης και πληθώρα προηγμένων τεχνολογικών χαρακτηριστικών. 
Μεταφέροντας τους θεατές στον ανεξερεύνητο κόσμο του 3D, τους προσφέρει παράλληλα αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία μέσω της τεχνολογίας IPS με κορυφαία γωνία θέασης.
Smart Home – 3D World
Το καινούργιο περιβάλλον Smart Home των τηλεοράσεων Smart TV της LG διαθέτει βελτιωμένη σχεδίαση, προσφέροντας μεγαλύτερη απλότητα και περισσότερα περιθώρια προσαρμογής. Σε συνδυασμό με τις κάρτες Premium Content και 3D World ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο πιο δημοφιλές και χρήσιμο περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο αλλά και στη μεγαλύτερη ποικιλία 3D περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων trailer ταινιών, αθλητικών, μουσικών βίντεο, κ.ά. 
Όλα τα παραπάνω με την άνεση και την ευχρηστία του μοναδικού Magic Remote χειριστηρίου της LG που εξασφαλίζει εύκολη και απλή πλοήγηση σε μενού και περιεχόμενο, προσφέροντας παράλληλα καινοτόμες λειτουργίες, όπως η αναγνώριση φωνητικών εντολών από το χρήστη.
Μοναδική ποιότητα εικόνας με ξεκούραστο, Flicker-Free 3D
Διαθέτοντας την πανίσχυρη Triple XD Engine, η νέα LA690S προσφέρει στον χρήστη τέλεια χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια, εξασφαλίζοντας ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας και απόδοση. 
Παράλληλα, το σύστημα αυτόματης βελτίωσης εικόνας εξασφαλίζει την αναπαραγωγή κάθε είδους περιεχομένου στην LG Smart TV του χρήστη σε ανάλυση που προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις της οθόνης, χωρίς οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα του προβαλλόμενου περιεχομένου. 
Επιπλέον, η νέα Cinema 3D Smart TV προσφέρει ξεκούραστες για τα μάτια εικόνες 3D χωρίς το ενοχλητικό τρεμόπαιγμα (flicker) που παρατηρείται σε αντίστοιχες τηλεοράσεις της κατηγορίας.

About Freegr network

Από το Blogger.