τεχνολογία

Computex 2013: Asus Booth - Με ευρεία γκάμα

Ενώ η έκθεση της Computex 2013 βρίσκεται στην κορύφωση της, οι ανακοινώσεις συσκευών από πολλές Ασιατικές εταιρίες είχαν το μονοπώλιο των τεχνολογικών ειδήσεων από νωρίς σήμερα. Η εταιρία που ξεχώρισε ήταν αναμφισβήτητα η Asus με το booth της να είναι πλούσιο σε εκθέματα που είναι έτοιμα για να κυκλοφορήσουν αλλά και σε projects που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.
Το menu περιλάμβανε high-end μητρικές σε διάφορα form factors, έτοιμες να υποδεχτούν τους τόσο τους νέους Intel Haswell επεξεργαστές όσο και τα επερχόμενα AMD Richland APUs. Αυτό που πραγματικά ενθουσίασε τους επισκέπτες ήταν τα military concepts σε αρκετά motherboards για την σειρά TUF. Φυσικά δεν έλειψαν και οι προτάσεις σε έτοιμα desktop με πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά όπως τα G10 και M51, All-In-One PCs όπως το ET2020INTI και τοET2221AGTR με multi-touch screens αλλά και ένα νέο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας που αποτελείται από το VivoPC, ένα compact media center με λειτουργικό Windows 8 και το VivoMouse, μια συσκευή που συνδυάζει ποντίκι, touchpad και τηλεκοντρόλ μαζί.. Επιπλέον ανακαλύψαμε την σχεδιαστική άποψη της εταιρείας για το πώς πρέπει να είναι τα εξωτερικά DVD+RW με το SDRW-08U5S-U.
Στην κατηγορία των φορητών συσκευών, η ASUS παρουσίασε το νέο ultrabook με την ονομασία Asus Zenbook Infinity, το οποίο φέρει επικάλυψη Gorilla Glass 3 καθώς και τα προϊόντα που θα απαρτίζουν τις σειρές Vivobook και X-series. Οι λάτρεις των tablets και των smartphone δεν έμειναν παραπονούμενοι αφού εξερεύνησαν από κοντά τα επερχόμενα Asus Transformer Book TrioAsus MeMO Pad HD7Asus Memo Pad FHD 10 αλλά και τοAsus FonePad Note.
Πέρα όμως από τα νέα tablets και laptops, το περίπτερο της εταιρείας είχε επανδρωθεί επίσης με μια πληθώρα δικτυακών προϊόντων τόσο για ενσύρματη όσο και ασύρματη επικοινωνία (RT-AC56UDSL-N66URT-AC68UUSB-AC56 και PCE-AC66)

About Freegr network

Από το Blogger.