ειδήσεις

Acer Iconia W3: Το πρώτο Windows 8 tablet με οθόνη 8.1 ιντσών

Το πρώτο μικρό Windows 8 tablet μπορέσαμε να δούμε από κοντά, το Iconia W3 της Acer το οποίο σιγά σιγά κάνει την εμϕάνιση του στα καταστήματα. Το συγκεκριμένο tablet εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την πλατϕόρμα της Microsoft και ειδικότερα για την έκδοση 8.1 των Windows η οποία πλέον είναι βελτιστοποιημένη για tablets με οθόνη κάτω των 10᾽ ιντσών, μια κατηγορία που γνωρίζει σημαντική απήχηση με κύριους εκπροσώπους το iPad mini και το Nexus 7.

Acer Iconia W3 Acer Iconia W3

Με οθόνη 8.1᾽ ιντσών και HD ανάλυσης, το Iconia W3 στηρίζεται στη γενιά Clovertrail των Intel Atom, χρονισμένο στο 1.8 GHz μαζί με 2GB μνήμη. Η Acer υποστηρίζει ότι το Iconia W3 διαθέτει αυτονομία 8 ωρών και αποθηκευτικό χώρο 32 GB ο οποίος όμως μπορεί να επεκταθεί μέσω της θύρας microSD. Επίσης βρίσκουμε δύο ακόμη τρόπους να συνδέσουμε το tablet με εξωτερική οθόνη, είτε μέσω της miniHDMI είτε μέσω του display port.


Η Acer διαθέτει ξεχωριστά ένα πληκτρολόγιο το οποίο μετά τη σύνδεση του με το tablet, δίνει τη δυνατότητα για ποιο παραγωγική ενασχόληση όπως η δημιουργία εγγράϕων με το Office 2013 το οποίο έρχεται προεγκαταστημένο.
Με βάση τις πρώτες μας εντυπώσεις, τα Windows 8 και το μοντέρνο περιβάλλον δείχνουν αρκετά όμορϕα στις συγκεκριμένες διαστάσεις της οθόνης, ενώ τα gestures με swipe από αριστερά η δεξιά γίνονται πολύ πιο εύκολα απ᾽ ότι στα μεγαλύτερα tablets. Η οθόνη αν και HD ανάλυσης, δεν εντυπωσιάζει με την ποιότητα των χρωμάτων και σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο ειδικά όταν ο ανταγωνισμός διαθέτει οθόνες ακόμα και IPS τεχνολογίας.

About Freegr network

Από το Blogger.