freegr.gr

75% των συσκευών θα είναι smartphones μέχρι το 2017

Η CCS Insight δημοσίευσε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον Infographic, το οποίο απεικονίζει διάφορες προβλέψεις, όσον αφορά την βιομηχανία των φορητών συσκευών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την CCS Insight, τα τρία από τα τέσσερα mobile handsets που θα κυκλοφορήσουν έως το 2017 θα είναι smartphones σε αντίθεση με φέτος όπου  το 53% των 1.86 δισ. τηλεφώνων αναμένεται να είναι smartphones. Εντούτοις όμως, η μεγάλη διείσδυση αυτών, θα είναι αντιστρόφως ανάλογη της τιμής τους. Όσο οι τιμές αυτών, διαμορφώνονται σε χαμηλότερα επίπεδα, τόσο θα αυξάνονται οι πωλήσεις, καθώς θα είναι οικονομικά προσιτές στο καταναλωτικό κοινό.
Η εταιρεία προβλέπει ακόμα, ότι οι πωλήσεις smartphones θα συνεχίζουν την εκρηκτική άνοδο εξαιτίας και ενός ακόμη λόγου. Η διεύρυνση των υπηρεσιών 4G και η ταχύτητα μετάδοση δεδομένων που αυτές υπόσχονται, θα αποτελέσουν ακόμη ένα σημαντικό παράγοντα που θα διευκολύνουν προς την κατεύθυνση αυτή.
Περίπου 64 εκ. 4G smartphones πωλήθηκαν το προηγούμενο έτος, αριθμός που αναμένεται να αγγίξει τα 227 εκ. handsets το 2013.

About Freegr network

Από το Blogger.