ειδήσεις

LG Premium IPS: ιδανική για επαγγελματίες γραφίστες

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το EA83, μια νέα οθόνη IPS υψηλής κατηγορίας, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για γραφιστικές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν την πολύ μεγάλη ανάλυση των 2560x1440 pixels (Wide Quad High Definition - WQHD), η οποία εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τους power users που αναζητούν μια μεγάλη οθόνη έτσι ώστε να μπορούν να τρέχουν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές, ενώ παράλληλα τους προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ χρωματικό φάσμα. 
Η οθόνη καλύπτει με ακρίβεια το 99 τοις εκατό της χρωματικής παλέτας Adobe RGB, προσφέροντας στον εξειδικευμένο επαγγελματία ποιότητα απεικόνισης.
«Μέσα από τη διαρκή καινοτομία, ανεβάζουμε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο την εμπειρία χρήσης των IPS μόνιτορ της LG, τόσο για επαγγελματικές εφαρμογές γραφιστικής, όσο και για εφαρμογές οικιακής ψυχαγωγίας,» δήλωσε ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλη, Mobile Communications & ISP Director. «Ειδικότερα στην περίπτωση προηγμένων εφαρμογών γραφιστικής, τα πλεονεκτήματα της σειράς EA83 την καθιστούν ένα εντυπωσιακό μέλος της οικογένειας των premium IPS monitors».
Εργοστάσιο Γραφικών
Το EA83 έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αποτελέσει μία ολοκληρωμένη λύση για κινηματογραφιστές, φωτογράφους, σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες, εξειδικευμένους στην επεξεργασία γραφικών, προσφέροντας ένα συνδυασμό εκπληκτικών φυσικών χρωμάτων και υψηλής ανάλυσης. Η οθόνη IPS, χάρη στην ανάλυση WQHD (2560x1440 pixel), εξασφαλίζει αξεπέραστη ποιότητα απεικόνισης και εντυπωσιακό χρωματικό εύρος, ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας. 

Το EA83 καλύπτει χρώματα που δεν υπάρχουν στην παλέτα sRGB, ενώ μπορεί να αποδώσει το 99 τοις εκατό του Adobe RGB, προσφέροντας στους επαγγελματίες γραφίστες την απόλυτη χρωματική ακρίβεια που αναζητούν. Η πρωτοποριακή οθόνη τεχνολογίας IPS της LG έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει εικόνες απολύτως ρεαλιστικές, πρακτικά όμοιες με το πραγματικό αντικείμενο που αποτυπώνεται σε αυτές. 

About Freegr network

Από το Blogger.