ειδήσεις

Intel Developer Forum το pc στην νέα εποχή

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου forum της Intel Corporation για developers την περασμένη εβδομάδα, στελέχη της εταιρείας ανακοίνωσαν νέες τεχνολογίες και συνεργασίες, με στόχο το μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν την τεχνολογία από τις συσκευές έως το cloud. Οι ανακοινώσεις περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες προϊοντικές σειρές που βασίζονται στην τεχνολογία επεξεργαστών στα 22-νανόμετρα (nm) και τη νέα αρχιτεκτονική rack scale της Intel, μαζί με περισσότερες πληροροφίες σχετικά με την επικείμενη οικογένεια επεξεργαστών Intel® Core™ 4ης γενιάς.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Diane Bryant, senior vice president και general manager του Datacenter και Connected Systems Group της Intel, υπογράμμισε τη σημασία του data center στην παροχή εντυπωσιακών εμπειριών χρήσης του υπολογιστή για τους χρήστες με πληροφόρηση και υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, περιέγραψε τις ενέργειες της Intel για να παρέχει το hardware και το λογισμικό που απαιτείται για την ανάλυση δεδομένων, ώστε να βελτιωθούν οι δυνατότητες των έξυπνων συσκευών και της υποδομής στο data center. "Οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς περισσότερα από τις συσκευές τους μέσω εφαρμογών και υπηρεσιών στο σπίτι, στην εργασία ή οπουδήποτε βρίσκονται" δήλωσε η Bryant. "Η Intel παρέχει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών υλικού και λογισμικού από τις προσωπικές συσκευές μέχρι το data center, που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης και να επιτρέψουν την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών." Η Bryant αναφέρθηκε στα σχέδια για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των προσφορών της Intel σε όλες τις προϊοντικές σειρές επεξεργαστών για το data center, που βασίζονται στη καινοτόμο τεχνολογία κατασκευής 22nm πριν από το τέλος του έτους, επιτρέποντας έτσι μια πιο οικονομική και αποτελεσματική υποδομή data center.
Η ευρεία πνευματική ιδιοκτησία της Intel για το data center παρέχει τη δυνατότητα στην εταιρεία να ενσωματώνει άμεσα χαρακτηριστικά σε νέα προϊόντα και να τα παρουσιάζει στην αγορά. Για παράδειγμα, η Intel κατά τη διάρκεια του forum παρουσίασε τη νέα οικογένεια επεξεργαστών Intel® Atom™ S12x9 προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες storage, μόλις τέσσερις μήνες μετά την παρουσίαση του επεξεργαστή Intel Atom S1200 για microservers. Η Intel σχεδιάζει να προσφέρει μέσα στο χρόνο δύο ακόμα προϊόντα βασισμένα σε επεξεργαστή Intel Atom, που υπόσχονται να παρέχουν νέες αρχιτεκτονικές, βελτιωμένη απόδοση-ανά-Watt και ένα διευρυμένο σύνολο χαρακτηριστικών. Η Bryant έκανε για πρώτη φορά μια παρουσίαση της οικογένειας της επόμενης γενιάς επεξεργαστών Intel Atom για microservers με την κωδική ονομασία "Avoton" και επιβεβαίωσε ότι ήδη αποστέλλονται δείγματα σε πελάτες για αξιολόγηση. Οι Avoton θα διαθέτουν ενσωματωμένο ελεγκτή Ethernet και αναμένεται να προσφέρουν κορυφαία για τον κλάδο ενεργειακή αποδοτικότητα και απόδοση-ανά-Watt για microservers και κλιμακούμενα φορτία εργασίας.

About Freegr network

Από το Blogger.