ειδήσεις

Η EK παρουσιάζει τη νέα παραλλαγή του EK-Supremacy

EK Water Blocks παρουσίασε με υπερηφάνεια το νέο, Clean CSQ design EK-Supremacy καθολικό CPU μπλοκ νερού απόδοσης, που προσφέρει την ίδια μεγάλη απόδοση με ανανεωμένη εμφάνιση. Αυτή η πολυαναμενόμενη προσθήκη είναι το άμεσο αποτέλεσμα της EK Thinkcell - συνεργασίας μεταξύ της watercooling κοινότητας και της EK Water Blocks. Το EK-Supremacy, ως νέα ναυαρχίδα της EK, συνδυάζει και πάλι κορυφαία υδραυλική και θερμική απόδοση. Είναι ένα καθολικό CPU water block που ταιριάζει με όλα τα σύγχρονα CPU sockets και έρχεται με ένα καθολικό μηχανισμό στήριξης που προσφέρει πρόληψη λαθών χωρίς τη χρήση εργαλείων εγκατάστασης. Το αποτέλεσμα είναι μια τέλεια εγκατάσταση η οποία οδηγεί σε τέλεια απόδοση κάθε φορά. Το EK-Supremacy είναι πραγματικά το καλύτερο προϊόν για τους enthusiasts που επιδιώκουν την απόδοση. Το EK-Supremacy είναι διάδοχος του θρυλικού EK-Supreme HF μπλοκ νερού που έκανε την εμφάνιση του το 2010. Κύριες βελτιώσεις του είναι:

  • Καλύτερη υδραυλική απόδοση: λόγω της βελτίωσης του σχεδιασμού, έως και 20% μεγαλύτερη ροή σε σύγκριση με το EK-Supreme HF.
  • Καλύτερη απόδοση ψύξης: έως 2°C χαμηλότερες θερμοκρασίες CPU σε σύγκριση με το EK-Supreme HF.
Το EK-Supremacy χρησιμοποιεί παρόμοιο αλλά τελειοποιημένο σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων μικροεπεξεργαστών σχεδιασμό πτερυγίου. Το ψυκτικό υγρό επιταχύνει μέσω ακροφύσιου πλάκα εκτοξεύσεως και στροβιλιζόμενο συνεχίζει την πορεία του μέσα από πολυάριθμα πολύ λεπτά κανάλια, τα οποία παρέχουν εξαιρετική επιφάνεια ψύξης. Η ειδικά σχεδιασμένη και προσεκτικά επεξεργασμένη χάλκινη βάση (μερικές φορές αναφέρεται ως «ψυχρή πλάκα») είναι κατασκευασμένη από τον πιο αγνό χαλκό που διατίθεται στην αγορά και είναι περαιτέρω γυαλισμένο με απόλυτο φινίρισμα καθρέφτη. Αυτό από μόνο του βελτιώνει σημαντικά την απόδοση ψύξης του EK-Supremacy. Το EK-Supremacy είναι επίσης το πρώτο CPU water block στην αγορά, το οποίo έχει βελτιστοποιηθεί για κάθε σύγχρονη πλατφόρμα CPU ανεξάρτητα με τη χρήση των διαφορετικών τύπων των πλακών εκτόξευσης για να εξασφαλιστεί η καλύτερη επαφή με τον ενσωματωμένο διαστολέα θερμότητας (IHS) της CPU

About Freegr network

Από το Blogger.