ειδήσεις

SPARC T5 της Oracle βασίζονται στο SPARC T5

Η Oracle ανακοίνωσε μια ολοκληρωμένη ανανέωση των σειρών server SPARC της μεσαίας και υψηλής κατηγορίας, με τους νέους servers SPARC T5 και M5 που εκτελούν Oracle Solaris. Οι νέοι servers μεσαίας κατηγορίας SPARC T5 της Oracle βασίζονται στο SPARC T5, τον ταχύτερο μικροεπεξεργαστή παγκοσμίως. Σήa), να χρησιμοποιήσουν εργαλεία ανάλυσης για να ανακαλύψουν δυνατότητες ανάπτυξης και νέες ευκαιρίες, καθώς και για να μετατρέψουν τις ροές δεδομένων της κοινωνικής δικτύωσης σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες για την αγορά.
Τα παραδοσιακά συστήματα απλώς δεν. έχουν την απαραίτητη ισχύ για να χειριστούν αυτές τις απαιτητικές εργασίες. Οι νέοι servers SPARC T5 της Oracle κατέχουν 17 παγκόσμια ρεκόρ(1) και αποτελούν τις καλύτερες πλατφόρμες για υπολογιστικά συστήματα επιχειρήσεων σε οποιαδήποτε κλίμακα, παρέχοντας την υψηλότερη αξία για βάσεις δεδομένων και εταιρικές εφαρμογές. Ο Oracle SPARC T5-8 είναι ο ταχύτερος μονός server για την Oracle Database(2). Ο Oracle SPARC T5-8 είναι επίσης ο ταχύτερος μονός server για Oracle Middleware.
 Οι νέοι Servers βασίζονται στην ανταπόκριση που είχαν οι SPARC T4 και επεκτείνουν την οικογένεια των προϊόντων Oracle SPARC Οι servers Oracle SPARC T5 και M5 εντάσσονται στην εισαγωγική κατηγορία μαζί με τους servers SPARC T4 και συμπληρώνουν την οικογένεια των νέων προϊόντων Oracle SPARC, η οποία περιλαμβάνει συστήματα εισαγωγικής, μεσαίας και υψηλής κατηγορίας. Ο νέος server SPARC M5-32 είναι έως και 10 φορές ταχύτερος από ό,τι οι προηγούμενες γενιές και προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ορισμού τομέων εξοπλισμού (hardware domaining) και εξαιρετικά χαρακτηριστικά αξιοπιστίας, διαθεσιμότητας και δυνατότητας συντήρησης & επισκευής (RAS)

About Freegr network

Από το Blogger.