ειδήσεις

Νέα μοντέλα Dell Inspiron στις 15 και 17 ίντσες


Η Dell ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για μοντέλα σε προσιτό κόστος, προηγμένα χαρακτηριστικά και ακόμα πιο λεπτόσχεδιασμό χωρίς καμία θυσία στις επιδόσεις, παρουσίασε τη νέα γενιά Inspiron. Στα νέα προϊόντα συμπεριλαμβάνονται τα μοντέλαInspiron 15 και 17, καθώς και τα 15R και 17R με οθόνες 15 και 17 ιντσών αντίστοιχα.
Στα νέα Inspiron αξιοποιούνται οι νεότεροι επεξεργαστές της Intel με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, από τις οικογένειες Intel Core i3, i5 και i7. Οι νεότεροι αυτοί επεξεργαστές χαρακτηρίζονται από ενεργειακή κατανάλωση 50% χαμηλότερη σε σχέση με τους προκατόχους τους που χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη γενιά Inspiron.
Όλα τα νέα μοντέλα προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις, βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας και είναι λεπτότερα από τις προηγούμενες γενιές Inspiron. Συγκεκριμένα είναι έως 17% πιο λεπτά και έως 15% πιο ελαφριά, αναλόγως τις επιλογές παραμετροποίησης και την κατασκευαστική ποικιλία.
Επιπλέον τα νέα Inspiron υποστηρίζουν τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικάσυνδεσιμότητας, όπως Bluetooth 4.0, HDMI 1.4a και 3x3 dual-band υποστήριξη ασύρματης σύνδεσης με βάση τα τελευταία πρότυπα Wi-Fi Ν. Επίσης διαθέτουν όλα ενσωματωμένη μονάδα DVD και touchpads, βελτιστοποιημένα για να μπορούν να εκμεταλευτούν πλήρως τις multi-touch δυνατότητες των Windows8.
Τα νέα Dell Inspiron 15 και 15R διαθέτουν οθόνη ανάλυσης 720p WLED (1366 x 768) με τεχνολογία TrueLife, ενώ τα Inspiron 17 και 17R οθόνη ανάλυσης 900pWLED (1600 x 900) επίσης με τεχνολογία TrueLife. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία τεχνολογίας, τα μοντέλα Dell Inspiron 15R και 17R προσφέρονται επίσης με επιλογή Full HD οθόνης, ενώ τα Inspiron 15 και Inspiron 15R παρέχονται και σε συνθέσεις με οθόνη touch.
Τα Inspiron 15 και 17 έχουν σχεδιαστεί για τους καταναλωτές που αναζητούν εξαιρετικά χαρακτηριστικά στην πλέον συμφέρουσα τιμή. Διαθέτουν μαύρο ματ φινίρισμα και αριθμητικό πληκτρολόγιο. Και τα δύο συστήματα υποστηρίζουνμέχρι 8 GB RAM, επιλογές σκληρών δίσκων μέχρι 1ΤΒ και επιλογές γραφικών από την ενσωματωμένη επιλογή Intel HD 4000, έως την ανεξάρτητη κάρτα AMDRadeon HD 8730Μ 2 GB για να εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα στις καθημερινές χρήσεις του υπολογιστή.
Τα μοντέλα Inspiron 15R και 17R προσφέρουν ευκολότερη μεταφορά σε μια πιολεπτή σχεδίαση με μικρότερο βάρος, ενώ επιπλέον διατίθενται σε διαφορετικέςχρωματικές επιλογές. Η τυπική έκδοση περιλαμβάνει ασημί χρώμα (Moon Silver) με φινίρισμα από επεξεργασμένο αλουμίνιο, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις σε Μπλε, Κόκκινο και Ροζ (Peacock Blue, Fire Red, ή Lotus Pink). Προσφέρουν επίσης μνήμη έως 8GB, αριθμητικό πληκτρολόγιο, σκληρό δίσκο έως1TB και επιλογές για ανεξάρτητη καρτα γραφικών έως AMD Radeon HD 8730Μ 2 GB. Επίσης διατίθενται και σε συνθέσεις με οθόνες Full HD.
Τα νέα Inspiron συνοδεύονται με 2 Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day, που προβλέπει επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη (η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή).

About Freegr network

Από το Blogger.