ειδήσεις

Οι πληρωμές μέσω κινητών τηλεφώνων αυξάνονται

Οι πληρωμές μέσω εφαρμογών στα smartphones όλο και αυξάνονται και συνεπώς η βιομηχανία γύρω από αυτόν τον νέο τρόπο πληρωμών αναπτύσσεται. Έτσι σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Heavy Reading Mobile Networks Insider το συνολικό ύψος των συναλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να φτάσει το $1 τρις μέχρι το 2015.
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  d42ae_Mobile-Payments-640.jpg Εμφανίσεις:  16 Μέγεθος:  151,8 KBΣύμφωνα με την Denise Culver, η αναλύτρια του Heavy Reading Mobile Networks Insider που συνέταξε την έκθεση, oι πληρωμές μέσω κινητών τηλεφώνων έχουν περάσει από φιλολογικό επίπεδο σε μια ουσιαστική τεχνολογία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για αυτόν το λόγο οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας και οι πωλητές θα πρέπει να κοιτάνε για την εύρεση διαφορετικών τρόπων με σκοπό να αυξήσουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά νέα έσοδα για ολόκληρη την βιομηχανία.
Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες οι συνολικές συναλλαγές θα φτάσουν το $1 τρις μέχρι το 2015 καθώς οι καταναλωτές που έχουν ήδη συνηθίσει και είναι εξοικειωμένοι να αγοράζουν προϊόντα και να πληρώνουν λογαριασμούς μέσω διαδικτύου, δημιουργούν τη τάση προς τις ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω των κινητών τους. Άλλωστε οι κινητές συσκευές όπως τα smartphones και τα tablets αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλο και περισσοτέρων ανθρώπων παγκοσμίως και συνεπώς φαίνεται απολύτως φυσιολογικό αυτοί οι καταναλωτές να θέλουν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους ώστε να κάνουν αγορές με αυτές. Η αγορά της κινητής τηλεφωνίας έχει επίγνωση αυτής της τάσης και έτσι οι πάροχοι μαζί με τους πωλητές δημιουργούν νέες και ενδιαφέρουσες τεχνολογίες και συνεργασίες για την περαιτέρω εξέλιξη των πληρωμών μέσω κινητών.

About Freegr network

Από το Blogger.