ειδήσεις

SAPPHIRE EDGE HD4: Ο νέος μίνι υπολογιστής προκαλεί..

Μετά την επιτυχία της νέας σειράς μίνι ηλεκτρονικών υπολογιστών EDGE HD, που αναφέρονται ως οι μικρότεροι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πλήρη χαρακτηριστικά, η SAPPHIRE Technology, που είναι παγκοσμίως γνωστή για τις σειρές των καρτών γραφικών και τις μητρικές της, παρουσιάζει ένα ακόμα μοντέλο της σειράς των πολύ μικρών (σε μέγεθος) ηλεκτρονικών υπολογιστών, το πιο αναβαθμισμένο SAPPHIRE EDGE HD4 mini-PC. Ο αναβαθμισμένος μίνι ηλεκτρονικός υπολογιστής SAPPHIRE EDGE HD4 μοιράζεται τον ίδιο λεπτό σχεδιασμό που έχουν και οι προηγούμενες εκδόσεις της εταιρίας αλλά έρχεται με τον πιο ανεπτυγμένο επεξεργαστή Celeron 847 από την Intel.
Όπως και τα παλιότερα μοντέλα, είναι πιο λεπτό ακόμα και από ένα wireless access point και έχει διαστάσεις όσο ένα βιβλίο. Ο σχεδιασμός του το κάνει κατάλληλο να τοποθετηθεί δίπλα σε μία τηλεόραση στο σαλόνι σας ή δίπλα σε οθόνη υπολογιστή ακόμα και για χρήση στις επιχειρήσεις, καταλαμβάνοντας τον μικρότερο δυνατό χώρο. Ο SAPPHIRE EDGE HD4 αν και έχει πολύ μικρές διαστάσεις, είναι ένα πλήρως εξοπλισμένος ηλεκτρονικός υπολογιστής για οικιακή χρήση, για τις ανάγκες της εκπαίδευσης ή ακόμα και για (όχι βεβαρημένη) επαγγελματική χρήση. Για οικιακή χρήση, το πολύ μικρό μέγεθος του, το κάνει κατάλληλο αντικαταστάτη των μεγάλων κουτιών για διαδικτυακές χρήσεις, home office εφαρμογών καθώς και θέασης βίντεο.
Στις επιχειρήσεις η χρήση Intel επεξεργαστή στο SAPPHIRE EDGE HD4 το κάνει κατάλληλο για εφαρμογές Office καθώς και άλλες λειτουργίες απαιτώντας ελάχιστο χώρο και καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια, αφού ανήκει και στην κατηγορία των «πράσινων» προϊόντων υψηλής Τεχνολογίας και χαμηλής ενεργειακής απόδοσης. Το νέο SAPPHIRE EDGE HD4 έρχεται με 4GB DDR3 μνήμης, σκληρό δίσκο 320GB, ασύρματη επικοινωνία καθώς και υποδοχή Ethernet, μία USB 3.0 και τρεις USB 2.0. Υποστηρίζει ανάλυση full HD (1920x1080) μέσω υποδοχής HDMI, ενώ υπάρχει και υποδοχή VGA και εξόδους ήχου. Το SAPPHIRE EDGE HD4 Mini PC είναι συμβατό με τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows 7 και 8, Vista και Windows XP, ενώ έρχεται με το freeDOS λειτουργικό σύστημα.

About Freegr network

Από το Blogger.