ειδήσεις

Η PHILIPS συμμετείχε με καινοτόμες επαγγελματικές οθόνες

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας που διαθέτει τις επαγγελματικές οθόνες Philips, παρουσίασε στην έκθεση ISE 2013 (Integrated Systems Europe), στις 29-31/1 στο Άμστερνταμ, καινοτόμες επαγγελματικές λύσεις που εντυπωσιάζουν. 
Στα highlights περιλαμβάνονται τα Videowall, το Multi-user Touch table με 32 σημεία αφής, το Multi-user Touch Kiosk 120 εκ (47”), καθώς και οι επαγγελματικές οθόνες για τους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας. Επιπλέον, η MMD παρουσίασε το UPP!, ένα cloud-based εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιεί Android 4 user interface. Ακόμα, στην έκθεση οι επισκέπτες είδαν την πρώτη επαγγελματική 3D χωρίς γυαλιά LED οθόνη.
Multi-user Touch Table για την διαδραστική εμπειρία των πελατών
Το 55” (140 εκ) touch table BDT5535GS είναι μια ευέλικτη διαδραστική οθόνη με 32 σημεία αφής, με δυνατότητα ανάκλησης και προσαρμογής του ύψους της. Το Multi-user Touch table μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από πολλούς ανθρώπους και όταν βρίσκεται σε όρθια θέση χρησιμοποιείται και ως Multi-user Touch Kiosk.
Philips Brochure Selector: Multi-user Touch Kiosk
Με την οθόνη Philips Brochure Selector BDT4785EK οι πελάτες μιας εταιρίας μπορούν να επιλέξουν από την οθόνη το φυλλάδιο που τους ενδιαφέρει και να το λάβουν κατευθείαν στο email τους. Η οθόνη 120εκ (47”) Multi-user Touch screen διαθέτει το λογισμικό Omnitapps Brochure Selector, ένα application για τη διαχείριση και την ανανέωση των εταιρικών εντύπων pdf. Οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν τα έντυπα της επιλογής τους απευθείας στο email τους ή να τα αντιγράψουν σε ένα USB stick. Πρόκειται για μια οθόνη ιδανική για εταιρίες που συμμετέχουν σε εκθέσεις.
Στη φετινή έκθεση ISE χρησιμοποιήθηκαν είκοσι οθόνες BDT4785EK Multi-user Touch Kiosks, εξοπλισμένες με ειδικό λογισμικό πλοήγησης για την καθοδήγηση των επισκεπτών στους εκθεσιακούς χώρους.
Γιγαντιαία Videowall
Τα νέα Videowall της Philips Public Signage άγγιξαν ακόμα πιο εντυπωσιακά ύψη και έφτασαν τα 4 μέτρα στη φετινή έκθεση ISE. Με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο στην πρόσοψη, τα μοντέλα BDL5587XL και BDL4681XU δημιουργούν ένα στήσιμο πολλαπλών οθονών που σχεδόν δεν ξεχωρίζει η μία οθόνη από την άλλη. 
Ζωντανά χρώματα και έντονες αντιθέσεις, σε συνδυασμό με την υψηλή φωτεινότητα, διασφαλίζουν την ευκρίνεια της εικόνας όσο φωτεινό και αν είναι το περιβάλλον. Όλα τα μοντέλα Videowall είναι προ-ρυθμισμένα, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη χρωματική ακρίβεια. Διαθέτουν επιπλέον «έξυπνα» χαρακτηριστικά, όπως: αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας, αισθητήρα θερμοκρασίας για την αποφυγή ζημιών από την υπερθέρμανση και μια ρυθμιζόμενη ένταση του οπίσθιου φωτισμού για τη μείωση κατανάλωσης της ενέργειας.

About Freegr network

Από το Blogger.