ειδήσεις

Η νέα σειρά της Cisco για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ένα βασικό πλεονέκτημα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η ευελιξία. Γρήγορη λήψη αποφάσεων, αλλαγή πορείας σε σχέση με τις ανάγκες των πελατών και άμεση συνεργασία με τους συναδέλφους. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το να έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, σημαίνει άμεση ανταπόκριση της επιχείρησης, αύξηση της συνολικής παραγωγικότητας και διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς της. Σήμερα, προκειμένου μια μικρομεσαία επιχείρηση να είναι επιτυχημένη, χρειάζεται ευέλικτες τεχνολογίες που επιτρέπουν ασφαλή και σταθερή σύνδεση για το διαρκώς μετακινούμενο προσωπικό της. Καθώς κατά κανόνα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ειδικό τμήμα IT, οι τεχνολογίες αυτές θα πρέπει να είναι εύκολες στη χρήση και τη διαχείρισή τους, και παράλληλα οικονομικές. Πρόσφατα, η Cisco ενημέρωσε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της που απευθύνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με νέα προϊόντα που βοηθούν τους εργαζόμενους που μετακινούνται διαρκώς, να εργάζονται και να επικοινωνούν, με υψηλό βαθμό ασφάλειας. Τέλος, αυτές οι νέες τεχνολογίες συμβάλλουν στη αύξηση της παραγωγικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της ασφαλούς επικοινωνίας και συνεργασίας. Τα νέα προϊόντα της Cisco σχεδιασμένα ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι οικονομικά, εύκολα στη χρήση τους και εμπλουτίζουν το σειρά προϊόντων της Cisco για τη συγκεκριμένη αγορά. Τα νέα προϊόντα και οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:
Το Cisco® ISA500 Series Integrated Security Appliance: Μια νέα πλήρης λύση ασφάλειας, που συνδυάζει εξαιρετικά ασφαλές Internet, ασύρματο, διπλό WAN, site-to-site και απομακρυσμένη πρόσβαση VPN με ενιαία δυνατότητες διαχείρισης απειλών (UTM).
Το Cisco RV215W Wireless-N VPN Router with 3G/4G: Ένας οικονομικός και εύκολος στη χρήση ασύρματος router που επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση φορητών υπολογιστών και υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης 3G και 4G μέσω USB. Ενημερώσεις λογισμικού για τα Cisco WAP121 Wireless-N και Cisco WAP321Wireless-N Selectable-Band AP: Αναβαθμίσεις firmware που επιτρέπουν εγκατάσταση ενός σημείου για την απλούστευση της ανάπτυξης ασύρματων δικτύων σε ένα ολόκληρο γραφείο και την παροχή εξαιρετικής ποιότητας σύνδεσης Wi-Fi.

About Freegr network

Από το Blogger.