ειδήσεις

Πανάκριβο μου... Office 2013


Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, η επίσημη παρουσίαση της γνωστής σουίτας εφαρμογών γραφείου, Office 2013, έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Microsoft.Δεδομένου άλλωστε της επικείμενης άφιξης του λογισμικού, αποκαλύφθηκε και η πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία στην τιμολόγηση των προϊόντων. Συγκεκριμένα οι τιμές θα ξεκινούν από τα$139 για τα Home & Student ενώ θα φθάνει τα $499 για το Professional Plus. Αν και όχι τόσο ακριβές, το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε δείχνει την διάθεση του Office 2013 μέσα στον επόμενο μήνα, συμπίπτοντας με αυτόν τον τρόπο με τις προηγούμενες φήμες που ήθελαν την παρουσίασή του να έχει οριστεί για το Φεβρουάριο.
Από την άλλη μεριά, ο Μάρτιος θεωρείται ο μήνας κατά τον οποίο θα δούμε τις εκδόσεις του λογισμικού για τις πλατφόρμες του Android και iOS. Είναι γενικώς παραδεκτό πάντως, ότι δεν έχουν ακουστεί πολλά για αυτές τις εκδόσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Office 365 θα δύναται να εγκατασταθεί σε έως και πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένου συγκεκριμένωνsmartphones και tablets.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα με τα προιόντα της σουίτας Microsoft Office 2013:
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Student 2013 RT
  • Microsoft Office Personal 2013 (Μόνο στην Ιαπωνία)
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office Professional Academic 2013
  • Microsoft Office Professional Plus 2013 (volume license)
  • Microsoft Office Standard 2013 (volume license)

Προηγουμένως λεγόταν ότι η εταιρεία εγκατέλειψε την πολιτική των πολλαπλών αδειών. Αυτό σημαίνει ότι αν ο χρήστης αγοράσει το λογισμικό, αυτό θα μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε μία συσκευή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η Microsoft, προφανώς θέλει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών, στο Office 365, μια επι πληρωμή cloud-based υπηρεσία, η οποία δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης σε έως και πέντε υπολογιστές.

About Freegr network

Από το Blogger.