ειδήσεις

Η Microsoft θα κατασκευάσει 3 εκ. tablets το 2012

H Microsoft, αναμένεται να κατασκευάσει κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια Surface tablets, μέσα στο 2012, σύμφωνα με αναλυτή της IDC, ο οποίος έκανε τη σχετική δήλωση στο CNET.
Η πρόβλεψη αυτή αφορά και στις δύο πλατφόρμες, δηλαδή και στα μοντέλα με Intel x86 επεξεργαστές, αλλά και σε αυτά με ARM. Εφόσον κατασκευαστούν τόσα tablets, είναι μάλλον απίθανο να πωληθούν μόνο από το Microsoft store, οπότε και πιστεύεται πως θα διατεθούν και μέσω των παραδοσιακών καναλιών πώλησης. Ως προς την πιθανότητα της διάθεσης ενός πολύ οικονομικού μοντέλου των 199 δολαρίων, ο αναλυτής της IDC, O'Donnell, μάλλον το αποκλείει, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψιν το ενδεχόμενο να γίνει γενναία έκπτωση στο μοντέλο των 599 δολαρίων.
Ένας πρώην manager της Microsoft, εικάζει πως η συσκευή των 599 δολαρίων είναι πιθανό να διατεθεί στα 199, μέσω κάποιας συνδρομής σε υπηρεσίες της εταιρείας. Σύμφωνα με τον O'Donnell, το παραπάνω σενάριο δεν είναι πιθανό, αφού η Microsoft δεν έχει επί της ουσίας κάποια υπηρεσία, ή λογισμικό, η οποία θα μπορούσε να συνδυαστεί αξιόπιστα με κάθε έκδοση των Surface, ώστε να δικαιολογήσει κάποια συνδρομή και μεγάλη έκπτωση στη συσκευή, όπως για παράδειγμα γίνεται με τα κινητά τηλέφωνα. pathfinder.gr

About Freegr network

Από το Blogger.