τεχνολογία

Μέχρι και 3 φορές πιο γρήγορα τα γραφικά των Haswell

Ξέρουμε από πηγές πως οι Haswell θα έχουν μέχρι και 3 φορές πιο γρήγορα 3D γραφικά απο τους σημερινούς Ivybridge Core i 3000 series.
Πιστεύεται πως,ο τέταρτης γενιάς πυρήνας της Intel μπορεί να αποδώσει 3 φορές πιο γρήγορα από τον Ivybridge πυρήνα που λέγετε GT1,ενώ ο Haswell θα λέγεται GT2 Desktop SKU.
Επιπλέον ο νέος πυρήνας της Intel μπορεί να αποδώσει 3 φορές καλύτερα σε μετατροπή βίντεο και 2 φορές πιο γρήγορα,αλλά αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για την Intel,παρόλα αυτά όμως είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να κάνει την AMD και την Nvidia να τρέξουν στην μικρή κατηγορία για τα χρήματα τους πιθανόν να χτυπήσει τις κάρτες γραφικών των Notebooks και των Low end Desktops.
Όταν ρωτήσαμε έναν απο τους γενικούς διαχειριστές της Nvidia για το τί θα γίνει αν η Intel φτιάξει πολύ πιο γρήγορα ενσωματωμένα γραφικά,τότε μας απάντησε πως θα φτιάξει ακόμα πιο γρήγορα και η Nvidia για την μικρή κατηγορία.
Το ίδιο πιθανόν να γίνει και με την AMD αλλά η AMD έχει την πολυτέλεια να είναι η κορυφή στα γραφικά των APUs. Οι Haswell αναμένονται το δεύτερο τετράμηνο του 2013..

About Freegr network

Από το Blogger.