ειδήσεις

Δυνατό, ανθεκτικό Kingston USB Flash Drive

Το νέο DataTraveler R3.0, είναι ιδανικό για όσους ζητούν υψηλή απόδοση. Προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου στη μεταφορά μεγάλων αρχείων, μειώνοντας το χρόνο μεταφοράς κατά την αντιγραφή ή την προβολή βίντεο HD, μουσικής, ψηφιακών αρχείων, παρουσιάσεων, φωτογραφιών ή εγγράφων.
Επίσης, είναι το κατάλληλο USB Flash Drive γιΆ αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν υψηλές ταχύτητες με ιδιαίτερο design, ενώ διαθέτει σκληρή θήκη από καουτσούκ, ώστε να μην καταστρέφεται σε δύσκολες συνθήκες.
Με ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 70MB/s και εγγραφής 30MB/s, το DTR3.0 μεταφέρει περίπου 22 λεπτά ταχύτερα ένα 1080p Full HD βίντεο σε σχέση με ένα USB 2.0, δηλαδή, 5 φορές γρηγορότερα. Η διπλή του συμβατότητα μεγιστοποιεί την απόδοση των συστημάτων με θύρες USB 3.0 ενώ είναι συμβατό και με υπολογιστές με θύρες USB 2.0.
Το DataTraveler R3.0 δύο καναλιών, έχει καλή σχέση τιμής-απόδοσης και είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες μέχρι και 64GB. Επίσης, συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση και την πλήρη τεχνική υποστήριξη της Kingston. Οι ενδεικτικές τιμές, είναι €17,71 για το μοντέλο των 16GB, €39,85 για αυτό των 32GB και €75,90 για το μοντέλο 64GB. pathfinder

About Freegr network

Από το Blogger.