ειδήσεις

Asus Transformer Pad Infinity: Κορυφαίο Full-HD Tablet

Όταν πρωτοείδαμε το tablet της Asus κατά τη διάρκεια της CES πώς θα μπορούσαμε να μην μείνουμε με το στόμα ανοιχτό...Αφήνοντας στην άκρη για λίγο τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή μας είναι το design του Infinity. Από την μία tablet, από την άλλη notebook, η συσκευή έρχεται με μία διπλή προσωπικότητα που μόνο θετικές εντυπώσεις θα μπορούσε να μας αφήσει. Μάλιστα, η τοποθέτηση της συσκευής στο εξίσου εντυπωσιακό QWERTY docking station, δεν αποτελεί προσπάθεια της εταιρίας να καλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς το tablet είναι παντοδύναμο!
Έχοντας ενσωματωμένη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το tablet έρχεται εξοπλισμένο με μία Full-HD Super IPS+ Multitouch οθόνη, από την οποία φυσικά δεν λείπουν τα εντυπωσιακά γραφικά. Σε αυτό συμβάλει ο quad-core CPU του Tegra 3 T33 της nVidia που σε συνδυασμό με τα δωδεκαπύρηνα GeForce graphics αποτελούν αδιαμφισβήτητα το δίδυμο της επιτυχίας. Φυσικά, η εμπειρία της Asus στον τομέα του ήχου δεν πήγε χαμένη...Αντιθέτως, βρήκε μία ακόμη εφαρμογή στο Infinity Pad, τροφοδοτώντας τo με την SonicMaster Sound Technology, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας DAC's αλλά και software DSP's, παρέχοντας στον χρήστη μία απολαυστική audio εμπειρία.
Στην καρδιά του Transformer Pad χτυπά το Android 4.0 Ice Cream Sandwich της Google, με μερικές τροποποιήσεις από πλευράς Asus. Το πακέτο έρχονται να συμπληρώσουν τα 598 γραμμάρια της συσκευής με πάχος 8.5 χιλιοστά, τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου, τα 8 δωρεάν GB στο cloud αλλά και τα Wi-Fi b/g/n πρωτόκολλα διασύνδεσης.

About Freegr network

Από το Blogger.