ειδήσεις

Intel 2012 Ultrabook επι Ελληνικού εδάφους

Το Freegr είχε την χαρά να είναι παρόν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση των νέων Intel Ultrabooks, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 στο πολυχώρο Gazarte στο Γκάζι! Η παρουσίαση έλαβε μέρος στον τελευταίο οροφο "Gazarte Events" μια αίθουσα αφιερωμένη στα νέα Ultrabooks παρουσιάζοντας live διάφορες υλοποιήσεις απο πολλούς κατασκευαστές όπως Asus, Acer, Dell, Toshiba, HP, Lenovo, Sony Vaio και Turbo-X.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης ξεκίνησε ο κ. Γιώργος Ριμικής και στην συνέχεια ανέλαβαν ο κ. Sinal Bareket (Greece & Israel Sales and Managing Director) και ο κ. Δημήτρης Κυριακού (MD Intel Hellas) οι οποίοι έκαναν ανάλυση των νέων τεχνολογιών των βελτιωμένων επιδόσεων και της χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης που προσφέρουν οι επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel Core "Ivy Bridge". Οι νέοι τετραπύρηνοι επεξεργαστές των "22nm" που ενσωματώνουν τα νέα Ultrabooks προσφέρουν πληθώρα από νέα featutres όπως:
- Intel HD Graphics 4000
- Intel Quick Sync Video 2.0
- Intel Wireless Display 2.0
- Intel InTru 3D Technology
- Intel Insider
- Intel Clear Video HD Technology
- DX11 for latest gaming enhancements
Στην παρουσίαση της εκδήλωσης παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι του τύπου αλλά και συνεργάτες όπου έπειτα είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις για τις τεχνολογικές τους ανησυχίες, στον κάτω όροφο "Gazarte Taratsa" όπου ακολούθησε ποτό και μπουφές με θέα την Ακρόπολη.

About Freegr network

Από το Blogger.