ειδήσεις

Μεγάλος αισθητήρας για την Cyber-shot RX100 της Sony

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot DSC-RX100 συνδυάζει μοναδικά την υψηλή ποιότητα εικόνας με το μικρότερο σχεδιαστικό όγκο, δημιουργώντας τον ιδανικό σύντροφο για κάθε φωτογραφική περίσταση.
Η φωτογραφική μηχανή RX100, με τον κομψό σχεδιασμό της από αλουμίνιο για αντοχή, μικρό βάρος και πολυτελή εμφάνιση, έχει κληρονομήσει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά από την οικογένεια των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α της Sony, με φακούς A-mount και E-mount. Η φωτογραφική μηχανή RX100 θα γίνει ο μόνιμος σύντροφος για τα ταξίδια σας, τα πορτρέτα ή τις φωτογραφίες που βγάζετε στo δρόμο, με εντυπωσιακή ποιότητα στη φωτογραφία και εύκολες και βολικές επιλογές ελέγχου.
Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, καθιστούν την RX100 ιδανική για να κάνετε το επόμενο βήμα, φεύγοντας από τις μηχανές τύπου «point-and-shoot». Επίσης, είναι ιδανική ως δεύτερη μηχανή τσέπης, για τους λάτρεις της φωτογραφίας που θέλουν να τραβάνε πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο Full HD όταν βρίσκονται εκτός.
Στην καρδία της Cyber-shot RX100 βρίσκεται ο πρώτος στον κόσμο αισθητήρας Exmor CMOS 1 ίντσας με ανάλυση 20,2 ενεργών megapixel. Ειδικά σχεδιασμένος από τη Sony, ο εν λόγω αισθητήρας έχει μία ωφέλιμη επιφάνεια περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τον αισθητήρα τύπου 1/2.3 της ίντσας, που υπάρχει στις συμβατικές μηχανές τύπου «point-and-shoot». Συλλαμβάνει πολύ περισσότερο φως από τις μηχανές με μικρούς αισθητήρες, και αυτό είναι το μυστικό για όμορφες και ιδιαίτερα λεπτομερείς εικόνες και βίντεο Full HD, με πολύ χαμηλό ψηφιακό θόρυβο.
Ο μεγαλύτερος αισθητήρας συνδυάζεται και με τον πολύ φωτεινό φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T* με οπτικό ζουμ 3,6x, το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρο το 7.2x χωρίς απώλεια στην ευκρίνεια χάρη στην τεχνολογία Clear Image Zoom. Σε αντίθεση με τις φωτογραφικές μηχανές τύπου «point-and-shoot», ο φακός με μέγιστο διάφραγμα F1.8 επιτρέπει την είσοδο περισσότερου φωτός, συμπληρώνοντας έτσι τη δυνατότητα ανάλυσης του μεγάλου αισθητήρα Exmor CMOS 1 ίντσας.

About Freegr network

Από το Blogger.