τεχνολογία

Η HP παρουσίασε το πρώτο της ultrabook

H HP παρουσίασε το Folio13, το πρώτο της ultrabook. Είναι λεπτό, ελαφρύ και διαθέτει μπαταρία με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωήςστην κατηγορία των ultrabooks, όπως επίσης ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και solid state drive (SSD) που ανταποκρίνεται στην απόλυτη mobile εμπειρία.
Το Folio13 της HP διαθέτει μπαταρία με διάρκεια έως 9,5 ώρες, την καλύτερη ανάμεσα στα ultrabooks που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στην αγορά. Με τόση αυτονομία, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να έχουν συνεχώς μαζί τους τον φορτιστή, ενώ χάρη στις πολλαπλές θύρες του λένε αντίο στα dongles. Οι επαγγελματίες του mobile μπορούν να είναι παραγωγικοί και συνδεδεμένοι καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας – τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά – μόνο με το Folio13 της HP. Με πάχος μικρότερο από 18 χιλιοστά και με λεπτή οθόνη HD BrightView 13,3 ιντσών, το Folio13 ζυγίζει μόλις 1,49 κιλά.
Το Folio13 της HP διαθέτει τον τελευταίο Intel Core επεξεργαστή, όπως επίσης και την τεχνολογία Intel Rapid Start η οποία παρέχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται και μικρό χρόνο εκκίνησης. Έτσι, εξοικονομεί χρόνο, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την κατάσταση αναμονής.
Το νέο ultrabook διατίθεται επίσης με πληκτρολόγιο οπισθοφωτισμού για τους mobile χρήστες οι οποίοι εργάζονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ οι θύρες RJ-45 και USB 3.0, προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Το Folio13 της HP διαθέτει ακόμα solid state drive (SSD) με αποθηκευτικό χώρο 128 GB για μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης και αυξημένη αξιοπιστία.
Ένα προαιρετικό TPM Embedded Security Chip προστατεύει τα δεδομένα των email και του σκληρού δίσκου για τους χρήστες που εστιάζουν σε θέματα ασφαλείας.
Η τεχνολογία CoolSense της HP με εξελιγμένο hardware και έξυπνο λογισμικό διατηρεί αισθητά χαμηλή τη θερμοκρασία του Folio13, ενώ το Imagepad της HP προσφέρει δυνατότητες multitouch gesture ακριβείας. Επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι η TrueVision HD Webcam της HP, για πιο ζωντανές και καθαρές HD εικόνες, και ο Dolby Advanced ήχος.
Το Folio13 της HP μπορεί ακόμα να διαμορφωθεί με μια σειρά λειτουργικών συστημάτων Microsoft Windows® 7, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7 Professional. Το προϊόν διατίθεται προαιρετικά και με εγγύηση τριών χρόνων μέσω του Care Pack της HP.

About Freegr network

Από το Blogger.