ειδήσεις

GIGABYTE Dual UEFI 7 Series Motherboards

H GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd., μια από τους κορυφαίους κατασκευαστές μητρικών καρτών και υποσυστημάτων υπολογιστή, εγκαινίασε την νέα σειρά μητρικών που βασίζεται στην 7η σειρά chipset της Intel, και υποστηρίζει την τρίτη Intel core processors family. Τα νέα GIGABYTE motherboards διαθέτουν Dual UEFI BIOS, που πρώτη η GIGABYTE παρουσίασε, Ultra Durable 4 components και τον πρωτοποριακό ALL Digital power σχεδιασμό.
Όπως είπαμε και παραπάνω, τα νέα boards, έρχονται με Dual UEFI BIOS, και συγκεκριμένα έρχονται με το αποκλειστικό GIGABYTE 3D BIOS, που είδαμε και εδώ. Στην συνέχεια συναντάμε, την πρωτοποριακή ALL Digital Engine, που με την σειρά της προσφέρει καλύτερη παροχή ρεύματος στο LGA 1155 socket, και είναι εφοδιασμένη με ψηφιακούς ελεγκτές για όλα τα υποσυστήματα της μητρικής. Επίσης, η Ultra Durable 4 τεχνολογία αποτρέπει τυχών βλάβες από την υγρασία, τον στατικό ηλεκτρισμό καθώς και ξαφνικές διακοπές ρεύματος.
Ακόμα, τα νέα GIGABYTE boards έρχονται εφοδιασμένα με την Lucid Virtu MVP τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την άμεση εναλλαγή μεταξύ της ενσωματωμένης μονάδας γραφικών, με την διακριτή GPU μονάδα. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει το mSATA support, και EZ setup utility, που επιτρέπουν την σύνδεση mSATA Solid State Drives καθώς και μέσω της Intel Smart Respone μειώνουν τον χρόνο απόκρισης σε κάθε πάτημα του ποντικιού σας. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα boards έρχονται με μια PCIe expansion card, που προσφέρει Bluetooth 4.0 (Smart Ready) support και dual band 300 Mb/s Wi-Fi σύνδεση.

About Freegr network

Από το Blogger.