ειδήσεις

ASUS: Έρχεται με την Rampage IV Formula

Μαζί με την λοιπή βιομηχανία μητρικών, η ASUS παρουσιάζει και τις δικές της δημιουργίες και πιο συγκεκριμένα τις P9X79, ROG Rampage IV και TUF Sabertooth X79. Η σειρά ROG περιλαμβάνει την Rampage IV Extreme που εξοπλίζεται με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που υπόσχονται να ικανοποιησούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers και overclockers. Όπως άλλωστε συμβαίνει και σε όλα τα προιόντα ROG, η Rampage IV έρχεται σε τρεις εκδόσεις. Την Extreme (που ήδη βρίσκεται στην αγορά), την Formula (ένα επίπεδο κάτω από την Extreme, προσφέρει όμως εξαιρετικά χαρακτηριστικά) και η Gene (τύπου Micro-ATX).
Πρώτες φωτογραφίες και slides άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας τις παρουσιάσουμε. Εικονιζόμενη παρακάτω η μητρική είναι τύπου ATX. Αρχικά έρχεται με τέσσερα DDR3 DIMM slots ενώ υποστηρίζει και όλα τα DRAM multipliers που παρέχει και η Extreme. Διαθέτει μάλιστα και PCI-E 2.0 x1. επιτρέποντας 4-way SLI και CrossFireX setups. Εξοπλίζεται ακόμη και με τέσσερις θύρες SATA 3 Gb/s, τέσσερις SATA 6 Gb/s αλλά και δύο eSATA 6 Gb/s.
Ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο που συναντούμε πάνω της είναι και το ASUS SupremeFX III, μια νέα λύση ήχου, προιόν δημιουργίας της ASUS. Τέλος φέρει και Ethernet connection, έξι θύρες USB 3.0 αλλά και BIOS flashback που επιτρέπει το recover του UEFI BIOS έπειτα από την διενέργεια λανθασμένων ρυθμίσεων.

About Freegr network

Από το Blogger.