ειδήσεις

Η Toshiba αποκάλυψε το «όλα σε ένα» desktop PC

H Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τον Qosmio DX730, το πρώτο «όλα σε ένα» desktop PC της Toshiba για την ευρωπαϊκή αγορά. Ο Qosmio DX730, με μεγάλη 58.4cm (23'') touchscreen οθόνη, αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κόμβο ψυχαγωγίας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Qosmio DX730 προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες ήχου, video και πληροφορικής για τη διαχείριση και δημιουργία περιεχομένου. Προσφέρει μια εμπειρία «πρώτης θέσης» για να απολαύσετε TV, να δείτε DVD και slide shows ή να παίξετε παιχνίδια. Ο Toshiba Qosmio DX730 θα είναι διαθέσιμος το τελευταίο τρίμηνο του 2011 στην Ευρώπη.
Σχεδιασμός που παραπέμπει σε TV και εξοικονομεί χώρο
Ο Qosmio DX730 διαθέτει μια ζωντανή 58.4cm (23'') touchscreen οθόνη με two finger control που υποστηρίζει Full HD (1080p) περιεχόμενο και βρίσκεται τοποθετημένη σε μια μοντέρνα βάση. Η οθόνη μπορεί εύκολα να αλλάξει γωνία για πιο εύκολη θέαση και χρήση. Η κομψή «όλα σε ένα» συσκευή εξοικονομεί χώρο ενώ διαθέτει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα που την καθιστά ιδανική για εσωτερικούς χώρους, όπως το living room, η κουζίνα ή η κρεβατοκάμαρα. Ο Qosmio DX730 ID είναι εμπνευσμένος από το design των τηλεοράσεων της Toshiba ενώ με το ενσωματωμένο DVB-T/αναλογικό υβριδικό TV tuner, αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ PC και τηλεόρασης.
Απαράμιλλη ποιότητα video και ήχου
Η συσκευή «όλα σε ένα» μπορεί να λειτουργήσει εύκολα σαν οικιακός κόμβος ψυχαγωγίας προσφέροντας μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες, video και μουσική καθώς και μια μεγάλη λίστα επιλογών διασύνδεσης. Μέσω της θύρας HDMI(R)-In, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε μια κονσόλα παιχνιδιών και να απολαύσουν τα πιο εξελιγμένα παιχνίδια στη ζωντανή, ρεαλιστική οθόνη του PC. Με Onkyo(R) που περιλαμβάνει στερεοφωνικά ηχεία με subwoofer Dolby(R) Advanced Audio(TM) προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο, καταργώντας την αναγκαιότητα συμπληρωματικών ηχείων. Η λειτουργία Sleep-and-Music επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής από συνδεδεμένο MP3 χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το PC, λειτουργώντας σαν hi-fi.
Σύνδεση με άλλες συσκευές και το Web
Ένα μοναδικό οικιακό δίκτυο διασκέδασης όπως ο Qosmio DX730 προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών διασύνδεσης. Η πρόσβαση στο Web γίνεται μέσω WLAN ή Gigabit Ethernet. Για να συνδεθεί με άλλες συσκευές όπως εκτυπωτές, scanners, εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης και παιχνιδομηχανές, το «όλα σε ένα» PC της Toshiba διαθέτει όλες τις βασικές θύρες και διασυνδέσεις μεταξύ των οποίων δύο θύρες USB 3.0 και τέσσερις USB 2.0 ports. Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο είναι και αυτά wireless, επιτρέποντας στους χρήστες να κάθονται άνετα σε έναν υπολογιστή ενώ πληκτρολογούν.

About Freegr network

Από το Blogger.