3D

IFA 2011: 3D τηλεοράσεις χωρίς γυαλιά

Στο περιθώριο της IFA η Samsung ανακοίνωσε ότι το Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει στην αγορά την πρώτη τηλεόραση που θα παράγει το 3D εφέ χωρίς να χρειάζεται η χρήση των ειδικών γυαλιών.
Οι θεατές θα μπορούν να βλέπουν την 3D εικόνα της 55ZLG2 από εννέα διαφορετικές προοπτικές, όπως εξήγησε ο διευθύνων μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ευρώπη, Sascha Lange. Η 55αρα οθόνη της Samsung υπόσχεται να προσφέρει αναλλοίωτο το 3D εφέ ανεξάρτητα με το πώς κινείται μπροστά από αυτήν ο θεατής της.
IFA 2011: 85" oθόνη LCD από την Sharp
Τις εντυπώσεις στο περίπτερο της Sharp κέρδισε μια οθόνη LCD στις 85 ίντσες (215 εκατοστά διαγώνιο). Το μέγεθος της δεν είναι μόνο αυτό που εντυπωσιάζει αλλά και η γιγάντια ανάλυση της, της τάξης των 33MPixels. Κάτι που αντιστοιχεί σε 16x Full HD.
Για να μπορέσει κανείς να απολαύσει αυτή την ανάλυση χρειάζεται και το σχετικό βίντεο. Κάτι που θα αργήσει. Πάντως η ανάλυση δεν παύει ακόμα και τώρα να εντυπωσιάσει. Βλέπεις την οθόνη από μερικά εκατοστά απόσταση και αδυνατείς να εντοπίσεις κάποιο pixel. Εντυπωσιακό πράγματι.

About Freegr network

Από το Blogger.