ειδήσεις

H AMD μετά τους Komodo φέρνει τους Visher

Ενώ είναι αρκετά προφανές ότι η πρώτη γενιά των Bulldozer έχει ένα δύσκολο τοκετό, φαίνεται πως και οι διάδοχοί τους, οι οποίοι προγραμματίζονται για το 2012, βρίσκονται αντιμέτωποι με εμπόδια. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, τα σχέδια της AMD έχουν αλλάξει για το 2012.
Αυτή η αλλαγή είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση των Komodo με τους Vishera. Η AMD δεν έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά ακούγονται πολλά παρόμοια λεγόμενα από τις πηγές μας.
Τα Komodo chips έπρεπε να έχουν έως και δέκα πυρήνες Piledriver x86 και έρχονται σε ένα πακέτο FM2. Από την άλλη οι επεξεργαστές Vishera έπρεπε να έχουν μέχρι και οχτώ πυρήνες Piledriver και socket AM3+ σαν τους Zambezi της φετινής γραμμής.
Αυτά θα πρέπει να είναι καλά νέα για τους ανθρώπους που έχουν ήδη μια AMD motherboard 9 series, καθώς θα έχουν επιλογές αναβάθμισης CPU για όλο το 2012. Το μειονέκτημα των Vishera είναι πως θα έχουν λιγότερα extra όσον αναφορά τους πολυαναμενόμενους Zambezi.
Και μιλώντας για Zambezi, όπου φημολογείται πως θα κάνουν το ντεμπούτο τους τον Οκτώβρη, θα έχουμε κάτι να παίζουμε μέχρι την κυκλοφορία των Vishera ή οποιονδήποτε άλλων Piledriver-powered AMD επεξεργαστών.
Τώρα όσον αναφορά τους Komodo δεν είναι ακόμα σαφές αν πρόκειται απλά για ένα επιχειρηματικό παιχνίδι της AMD ή αν έχουν κάποια τεχνικά προβλήματα. Τώρα μένει να περιμένουμε κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση των φημών από την AMD.

About Freegr network

Από το Blogger.