ειδήσεις

Επιδόσεις στα "i" με το Kingston Wi-Drive

H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., της νο1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του κομψού και ταυτόχρονα λειτουργικού Kingston Wi-Drive στην Αθήνα.
Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad, iPhone και iPod, η ασύρματη Flash συσκευή αποθήκευσης επιτρέπει στους χρήστες να διευρύνουν τον αριθμό εγγράφων, φωτογραφιών, αρχείων μουσικής και βίντεο στα οποία έχουν πρόσβαση από τις συσκευές Apple.
Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες προϊόντων Apple.
ΤοWi-Drive, σε συνδυασμό με την εφαρμογή «Kingston Wi-Drive» από το App Store, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή να μοιράζονται αρχεία με άλλους χρήστες συσκευών Apple.
Για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Drive με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Apple, οι χρήστες απλώς μεταφέρουν τα αρχεία από το desktop ή το laptop τους με τη μέθοδο drag & drop, συνδέοντάς το με θύρα USB, όπως θα έκαναν με κάθε άλλη USB Flash συσκευή αποθήκευσης.
Στη συνέχεια εγκαθιστούν την εφαρμογή Wi-Drive από το App Store και συνδέονται με το Wi-Drive από τη συσκευή τους ασύρματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίου ή σύνδεσης στο Internet. Τρεις χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σε διαφορετικού τύπου αρχεία, χρησιμοποιώντας μία συσκευή Wi-Drive, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο Internet.
«To Wi-Drive επιτρέπει στους χρήστες συσκευών Apple να διαχειρίζονται ασύρματα έγγραφα και αρχεία μέσων, να τα μοιράζονται με τρίτους, ακόμη και όταν είναι στο δρόμο, είτε για διασκέδαση, είτε για επαγγελματικούς λόγους», σχολίασε ο Krystian Jaroszynski, European Product Marketing Manager – Flash της Kingston. «Η χρηστικότητα που συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα της Flash συσκευής μνήμης θα ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τους περιστασιακούς, αλλά και τους πιο απαιτητικούς χρήστες

About Freegr network

Από το Blogger.