ειδήσεις

Με στύλ τα καινούργια VAIO Z

Ζυγίζοντας λίγο παραπάνω από ένα κιλό, το νέο notebook VAIO Z Series από τη Sony δημιουργήθηκε για τους επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει συχνά και απαιτούν απόλυτες επιδόσεις σε συνδυασμό με τη μέγιστη φορητότητα.
Το VAIO Z συνδυάζει το εξαιρετικό στιλ με ποιοτικό υλικό από ανθρακονήματα, χωρίς να κάνει καμία παραχώρηση στις προδιαγραφές και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας. Στο γραφείο ή στο δρόμο, αυτό το κορυφαίο στην κλάση του business-notebook βοηθά τους απαιτητικούς χρήστες να εργάζονται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα χάρη στην απόλυτη «εν κινήσει» δύναμη του.
Το ολοκαίνουργιο VAIO Z ανεβάζει το πρωτοποριακό στιλ της Sony σε νέα επίπεδα, με σώμα ‘full flat’ και καπάκι οθόνης από ανθεκτικό, υπερελαφρύ ανθρακόνημα. Με βάρος λιγότερο από 1,2 κιλά και πάχος μόλις 16,65 χλστ., το νέο VAIO Z είναι ο ιδανικός σύντροφος για επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει και απαιτούν μεγαλύτερη δύναμη και λιγότερο βάρος στις αποσκευές τους.
Η χρηστικότητά του εν κινήσει βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου, τη μεγάλη περιοχή επαφής της παλάμης και το νέο, εργονομικό touchpad χωρίς πλήκτρα. Η οθόνη VAIO Display Premium των 33,2 εκ. (13.1”), με ανάλυση 1600x900, διαθέτει αντι-ανακλαστική επίστρωση, η οποία αποκόπτει την ανάκλαση από το φως που πέφτει απευθείας στην οθόνη και διασφαλίζει την αναπαραγωγή ζωντανών χρωμάτων.

About Freegr network

Από το Blogger.