ειδήσεις

Η Sparkle παρουσίασε 6 κάρτες της σειράς Calibre

Η σειρά Sparkle Calibre που αποτελείται από custom κάρτες γραφικών επέστρεψε μετά από μήνες ησυχίας αποκτώντας έξι νέες κάρτες γραφικών που βασίζονται στα μοντέλα αναφοράς της Nvidia και καλύπτονται από τρια χρόνια εγγύησης.
Οι νέες Calibre κάρτες χρησιμοποιούν την τεχνολογία 'Mono Luxury' με την οποία υπάρχει ένα κάλυμμα αλουμινίου μπροστά και πίσω για την καλύτερη απόδοση ψύξης της κάρτας.
Η κορυφαία της σειράς Calibre είναι η Calibre X580 Captain η οποία βασίζεται στην GeForce GTX 580 και διαθέτει υβριδικούς πυκνωτές (2.000.000 ώρες εργασίας και βελτιωμένη σταθερότητα), σημεία ελέγχου της τάσης και όχι λιγότερες από πέντε επιλογές εξόδου, δύο θύρες dual-link DVI και τρεις mini DisplayPort. Η διάταξη των εξόδων της κάρτας επιτρέπει την απεικόνιση μιας εικόνας σε τρεις οθόνες ή δύο διαιρεμένων εικόνων σε τέσσερις οθόνες.
Οι επόμενες είναι οι Calibre X560 Ti DF και X560 DF (GTX 560 Ti & GTX 560) οι οποίες χρησιμοποιούν τις θερμικές μονάδες Cool Pro και είναι εξοπλισμένες με ένα σύστημα ψύξης το οποίο διαθέτει δύο heatpipes χαλκού των 8mm και δύο ανεμίστήρες των 9cm.
Η X550 Ti DF διαθέτει Ιαπωνικούς πυκνωτές στερεής κατάστασης και είναι επίσης εξοπλισμένη με τις μονάδες Cool Pro και με ένα σύστημα ψύξης το οποίο καταλαμβάνει δύο θέσεις. Τελευταία στην λίστα είναι η Calibre X520 η οποία είναι κατάλληλη για HTPCs και διαθέτει Ιαπωνικούς πυκνωτές, 2GB μνήμης, Cool Pro μονάδες, σύστημα ψύξης που καταλαμβάνει μια θέση και διαθέτει έναν ανεμιστήρα και εξόδους DVI & HDMI.

About Freegr network

Από το Blogger.