ειδήσεις

Microsoft: Με νέα χαρακτηριστικά στo Microsoft Office

Η γνωστή σε όλους μας σουίτα εφαρμογών γραφείου Microsoft Office αποτελεί, ένα αναπόσπαστο και ταυτόχρονα απαραίτητο εργαλείο για οικιακούς χρήστες αλλά και για επαγγελματίες. Από την άλλη μεριά όμως η χρησιμοποίηση του προιόντος από ανθρώπους με κάποιου είδους προβλήματα αποτελεί ένα δύσκολο πράγμα. Με αυτό το σκεπτικό η γνωστή εταιρεία λογισμικού, ανακοίνωσε την προσθήκη κάποιων επιπλέον δυνατοτήτων.
Να αναφέρουμε επίσης πώς με αυτές τις νέες προσθήκες η εταιρεία ελπίζει να κάνει το προιόν εύκολο στη χρήση από ανθρώπους με ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά ταυτόχρονα να αυξήσει ακόμη περισσότερο την βάση χρηστών του. Ας δούμε σε αυτό το σημείο τα δύο χαρακτηριστικά που προστέθηκαν.
•Το Subtitling Add-In για το Microsoft PowerPoint (STAMP) βοηθάει τους χρήστες PowerPoint να προσθέσουν κάποιου είδους λεζάντες στα αρχεία ήχου και εικόνας, με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής κατά την διάρκεια μιας παρουσίασης.
•Επιπλέον ένα ακόμη χαρακτηριστικό βοηθάει τους χρήστες Microsoft Wordνα μετατρέψουν αρχεία Word 2010 Open XML σε Accessible Information System (DAISY) format.
neowin.net

About Freegr network

Από το Blogger.