ειδήσεις

«Μπλακάουτ» στο Gmail...

Δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες βρίσκουν τα γραμματοκιβώτιά τους εντελώς άδεια όταν προσπαθούν να συνδεθούν στο Gmail. Υπάρχουν πάντως ελπίδες ότι τα μηνύματα δεν διαγράφηκαν οριστικά, καθώς η Google ανακοίνωσε ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε για ορισμένους πελάτες της.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρόβλημα λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής ώρα Ελλάδας. Το απόγευμα της Δευτέρας, χρήστες συνεχίζουν να αναφέρουν ότι έχουν διαγραφεί όλα τα email, οι επαφές, οι φάκελοι, οι ετικέτες και οι ρυθμίσεις από τους λογαριασμούς τους.
Άλλοι διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν καν να συνδεθούν στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. «Οι χρήστες που επηρεάζονται ενδέχεται να αδυνατούν προσωρινά να συνδεθούν όσο επιδιορθώνουμε τους λογαριασμούς τους» ανακοίνωσε η Google.
Η βλάβη, της οποίας τα αίτια δεν έχουν διευκρινιστεί, επηρεάζει ακόμα και τους εταιρικούς πελάτες της online σουίτας Google Docs. Η Google ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα επηρεάζει το 0,08% των χρηστών του Gmail, δηλαδή 150 με 200 χιλιάδες λογαριασμούς.
«Η υπηρεσία Google Mail έχει ήδη αποκατασταθεί για ορισμένους χρήστες, και αναμένουμε τη λύση για όλους τους χρήστες στο προσεχές μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία υπόσχεται να δώσει νέα ενημέρωση τη Δευτέρα.

About Freegr network

Από το Blogger.